Top 5 populaire cadeaus

collage 3

 

Zit jij ook wel eens met je handen in het haar: wat moet ik nu weer voor verjaardagscadeautje geven aan mijn nichtje of zoon van een vriendin? Wij ook, vandaar dat we hulp zochten bij moeder en dochter Sandra en Ashley Bokhoven van Stapjes Vooruit, een webwinkel met ontwikkelingsgericht speelgoed. Ze tipten ons de vijf meestverkochte en dus populairste cadeaus. En mocht je zo enthousiast zijn geraakt; we hebben van Stapjes Vooruit een code gekregen waarmee je 10 % korting kan krijgen op het hele assortiment!

Ballenbaan Koe1) Houten ballenbaan
Een houten ballenbaan is het meest bestelde cadeau bij ons voor kinderen die net kunnen zitten. Het is een kiekeboe spelletje. De bal verdwijnt en komt weer terug. Onderaan onze ballenbanen zit een belletje als beloning. Kinderen kunnen hier urenlang mee spelen! Wij hebben gekozen voor ballenbanen gemaakt van hout. Dit materiaal is duurzaam en gaat jarenlang mee. Dit komt goed uit, want ook oudere kinderen spelen nog altijd graag met de ballenbaan.
Verkrijgbaar vanaf 36,95 euro.

mini_sieraden_pastel_170_stuks_22) PlusPlus
Plusplus is het meest verkochte cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar. De bouwstenen van Plusplus stimuleren de fijne motoriek. Het is dus niet alleen een leuk, maar ook een verantwoord cadeau. Het mooie aan Plusplus is dat er geen vaste bedoeling is. Je kunt er alles mee maken en dat stimuleert de fantasie. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, waardoor kinderen niet snel uitgekeken zijn. Er zijn verschillende categorieën:
Plusplus midi: dit zijn de grote Plusplus bouwstenen. Deze bouwstenen zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. De stukken kunnen niet doorgeslikt worden en kunnen veilig in de mond gestopt worden. De stukken zijn eenvoudig schoon te maken door ze in een sopje te wassen, of ze in de vaatwasser te stoppen.
Plusplus mini: dit zijn de kleinere Plusplus bouwstenen. Deze bouwstenen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Echter, wij hebben de ervaring dat kinderen die met de Plusplus midi begonnen zijn, al met 3 jaar overstappen naar de kleinere bouwstenen. De fijne motoriek is dan vaak al wat verder ontwikkelt.  Plusplus mini is verkrijgbaar in drie verschillende kleurenstellingen: de basiskleuren, pastelkleuren, en neonkleuren.
Naast de dozen met veel Plusplus bouwstenen (aanvulboxen), heeft Plusplus ook leuke cadeaudoosjes gemaakt (voor een klein prijsje).  Elk doosje bevat genoeg stenen om een voorbeeld na te maken. Veel kinderen laten echter de eigen fantasie spreken en maken hun eigen creaties.
Verkrijgbaar vanaf 8,50 euro

Trekfiguur hertje3) Trekfiguren
Trekfiguren zijn erg populair als kraam –of verjaardagscadeau. Het is favoriet speelgoed zowel bij kinderen als ouders. Het fijne aan een trekfiguur is dat het overal mee naartoe kan. Daarbij wordt de grove motoriek geoefend.  Een ander groot voordeel is dat trekfiguren ook als decoratie gebruikt kunnen worden. Men geeft dus een cadeau met twee functies en daar zijn ouders altijd erg blij mee.  Trekfiguren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en prijscategorieën.
(het hertje is favoriet en onze bestseller!)
Verkrijgbaar vanaf: 17,50 euro

Puzzels4) Puzzels
Favoriet bij onze klanten zijn de unieke puzzels. Wij doen ons best om een mooi en uniek assortiment aan te bieden van niet alledaagse puzzels. Onze puzzels zijn voor allerlei verschillende leeftijden. Voor de allerkleinsten hebben wij de blok –en voelpuzzels. Deze puzzels stimuleren de fijne motoriek en zijn leuk geprijsd.
Voor de ouderen kinderen hebben we wat grotere (houten) puzzels en prachtige XL puzzels van de Franse kunstenares Nathalie Leté.
Verkrijgbaar vanaf 7,50 euro

Knuffel5) Knuffels en knuffeldoekjes
De meest gekozen kraamcadeaus blijven toch nog altijd de knuffels en knuffeldoekjes.  Hierin hebben wij een uniek aanbod gecreëerd in samenwerking met het Franse speelgoedmerk Moulin Roty.
Moulin Roty is een exclusief merk met knuffels en knuffeldoekjes van zeer hoge kwaliteit. Ook staan ze bekend om hun unieke en prachtige designs. Elke knuffel bestaat uit allerlei verschillende Franse stofjes. De knuffels en knuffeldoekjes van Moulin Roty zitten in een wat hoger segment. Ze zijn uniek in hun design en gaan lang mee. Ook na het wassen blijven ze prachtig.
Verkrijgbaar vanaf 11,95 euro

Zoals beloofd krijgen jullie als bezoekers van onze blog de kans om cadeaus bij Stapjes Vooruit te bestellen met 10 % korting via de volgende kortingscode: STJA78K  Wij zouden zeggen: Doe er je voordeel mee! De korting is geldig op het hele assortiment.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s