En het nieuwe thema is… (tromgeroffel)

vraagtekendef

Het thema prinsessen en ridders laten we achter ons; het is tijd voor een nieuw onderwerp! Maar: hoe bedenk je nu een nieuw thema? We gunnen je graag een kijkje achter de schermen. Het zoontje van Hiep en Hoera’s Merike wordt binnenkort twee jaar. Hoe leuk is het dan om een thema te bedenken dat bij hem en zijn leeftijd past? Zo kunnen we onze ideeën en tips meteen in het echt uitproberen.

We besluiten te zoeken naar waar hij echt dol op is. Dat is een uitgemaakte zaak: Kikker en Nijntje zijn z’n favorieten. Wij willen echter graag een wat breder thema en ook niet vast zitten aan een standaardfiguur, dus we zoeken verder.

Waar houdt de kleine man nou het allermeeste (naast zijn mama en papa natuurlijk) van? Van zijn apenknuffel, natuurlijk! Een apenknuffel die zo leuk is dat Anne er graag een figuur voor Studio Kisa mee ontwerpt. Maar alleen een aap is natuurlijk een beetje beperkt voor ons nieuwe thema.

We brainstormen verder. Waar kun je apen tegenkomen: in de jungle, de dierentuin en in het circus. En opeens valt alles op zijn plek: aap woont in het circus, een super feestelijk thema waar we heel veel kanten mee op kunnen en waar iedereen blij van wordt. (Al zijn clowns vaak toch een beetje eng). En daarom is vanaf vandaag het nieuwe thema op hiep en hoera: circus.

playmobil

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s