Zelf circusje spelen met circusspeelgoed

circus janodAls je thema van het feestje circus is, dan is het natuurlijk ook wel heel erg leuk om ook circuscadeautjes te vragen. Marian van de speelgoedwebshop Mijn Gekkegeit dook in haar winkel en pikte de top drie circuscadeautjes eruit.

1. Speel je eigen circusje met de houten circus speelset van Janod. Het speelpakket bestaat onder meer uit een houten tijger, leeuw, paard, aap en olifant. In totaal zitten er 19 accessoires in de doos, die dan weer de circustent uitbeeldt. Geschikt voor kinderen tussen 3 en 8 jaar. Prijs: 28,90 euro.

bal
2. In het circus mag natuurlijk nooit een bal ontbreken want daar moeten natuurlijk kunstjes mee gedaan worden! Daarom deze opblaasbare bal die door het materiaal geschikt is voor zowel binnen als buiten. Door de speciale noppen is de bal makkelijk te vangen. Hij is met een rietje (bijgeleverd) makkelijk op te blazen en zo weer leeg. Een ideale bal ook voor op vakantie. De bal is in drie kleuren te verkrijgen: rood, blauw en roze. Prijs: 5, 75 euro

Circus tent 3.png

3. En dan op drie, maar zeker niet de minste: blokken om mee te stapelen plus circusfiguurtjes, ook weer van Janod. Hoe leuk is dit. Normaal gesproken krijg je blokken om mee te stapelen, maar in dit geval worden er ook figuurtjes bij geleverd (een dierentemmer en vier dieren) die in de blokken geplaatst kunnen worden. Zo word het spelen met de stapeltoren veel interessanter. Het dak kun je op het grootste blok zetten. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en de prijs is 22,90 euro.

Advertenties

One thought on “Zelf circusje spelen met circusspeelgoed

  1. Pingback: Het circus verlaat de stad | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s