Ons hoofd tolt #showup2016

Bora Shop.png

Wat was het leuk, wat hebben we genoten van al het leuks dat ons werd aangeboden bij Show Up, de beurs voor ´Home´ en ´Gifts´ in de Haarlemmermeer Expo (vandaag, 8 februari nog te bezoeken). Er was zoveel inspirerends te zien dat het moeilijk was om niet af te dwalen. ´Gelukkig´ hadden we weinig tijd en wilden we zoveel mogelijk spotten voor Hiep en Hoera dus moesten we wel doelgericht te werk gaan. Ons hoofd tolt nog steeds van al het leuks. We delen een paar hoogtepunten, maar de komende weken zullen we zeker uitgebreider op de verschillende items ingaan. Daar gaan we!

Rijkswachters.pngRijkswachters
Na een uur tweette ik: ‘We zijn nog geen uur bezig en hebben al zoveel leuks gezien! Kijk dit nou van @rijkswachter #cadeautip’ Deze Rijkswachters zijn gemaakt van het hout van de transportkisten die kunstschatten van het Rijksmuseum hebben vervoerd. Op ieder ‘mannetje’ staat een nummer zodat je terug kunt zoeken via internet welk kunstwerk in de betreffende kist heeft gezeten. Wat een origineel idee!

 

Ollie plus Jeujeu.pngOllie + JeuJeu
Eigenlijk wilden we eerst snel een rondje maken langs de verschillende stands om te kijken waar we aandacht aan wilden besteden, maar dat bleek ijdele hoop toen we de eigenaresse en ontwerpster Fleur Suijten van Ollie + JeuJeu tegen het lijf liepen. Ze vertelde zo enthousiast over dit merk met veel leuke verjaardagsproducten. We werden erg blij van de verjaardagskalender met kaartjes, die je last minute kunt versturen, mocht je erachter komen dat je een verjaardag bent vergeten. Handig!

Makii
En toen kwamen we de mensen achter Makii weer tegen, waarover we laatst al een blog hebben geschreven. Je weet wel die levensgrote kleurplaten. Ze verkopen momenteel ook muurstickers!

Papiergoed De Verzinfabriek.pngPapiergoed
We hadden al eens vaker op de site van Papiergoed gekeken en gezegd dat we wel een interview met de mensen achter dit leuke merk wilden. Ze hebben zoveel leuks, zoals uitnodigingskaartjes of de Verzinfabriek. Met de kaartjes van de Verzinfabriek kun je de mooiste, spannendste of grappigste verhalen maken. Alleen of met meerdere kinderen. Leuk idee voor tijdens een feestje! We hebben met eigenaresse Angema Romijn gesproken ennuuh dat interview komt er hoor!

Meri Meri preview.pngMeri Meri

Bij Meri Meri konden we helemaal los.  Wat een hoop leuke spulletje voor de aankleding van een kinderfeestje! Maar wat we ook vonden is een kleine aanwijzing voor ons volgende thema (zie foto boven).

Kadodesgin.pngKadodesign
En dan…waren er ook nog stands die je verleiden om je cadeau(tje) wel heel erg leuk in te pakken, zo was daar Kadodesign. We waren meteen helemaal weg van de inpakmaterialen met het opdruk ‘Hieper de Piep Hoera’. Tja, vind je het gek?

Bora.pngBora Shop
Last but not least ontmoetten we Deborah van Leijgraaf, grafisch ontwerper van  cadeaupapier met de mooiste ontwerpen die je ook nog kunt gebruiken als kleurplaat of zelfs als decoratie in de kinderslaapkamer. Het merk is Bora Shop. En wij zijn fan.

 

Mocht je vandaag nog gaan, veel plezier. Er is genoeg!
Merike

 

Advertenties

2 thoughts on “Ons hoofd tolt #showup2016

  1. Pingback: Gezonde traktatie diy | Hiep en Hoera

  2. Pingback: BORAshop: een feestje van papier. | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s