Inspiratie voor circustraktatie

traktatie collage

Vandaag beginnen we aan de laatste week over het thema circus. Deze week komen er nog een paar hele leuke blogs langs maar voor vandaag wilde ik kijken of er in dit thema een onderwerp was waar we nog niet zoveel aandacht aan hadden besteed. Ik kwam uit bij trakteren, toch wel een heel belangrijk onderdeel. Want ook als je niet kiest voor een themafeestje thuis is trakteren toch altijd een onderdeel dat je echt niet kunt overslaan. Daarom heb ik wat leuke ideeën op een rijtje gezet. En voor meer inspiratie hebben we uiteraard ook weer een pinterest bord gemaakt

  1. Deze leuke circustent vonden we op Papermatrix. Schattige doosjes in de vorm van een circustent. Je hoeft ze alleen maar te printen, uit te knippen en in elkaar te vouwen en dan kun je ze met van alles vullen.
  2. Via Mijn Gekkegeit kwamen we bij deze leuke uitdeeldoosjes, deze zijn kant en klaar en kosten €0,59 per stuk
  3. Natuurlijk de leuke babybelclowntjes die Manuela van Zelf Traktaties Maken voor ons maakte.
  4. Nog zo’n leuke printable Deze vonden we bij Moodkids, superleuk als prikker natuurlijk maar op pinterest vonden we nog meer ideeën hoe je de gezellige circusplaatjes kunt gebruiken.
  5. Bij Champagne & Applejuice kwam ik deze leuke roltoeters tegen, plak ze op een zakje smoeltjes of chips en je hebt een instanttraktatie. Misschien niet zo leuk voor de leerkracht, maar een gegarandeerde hit bij de kinderen. Voor €2,25 heb je er 8.
  6. Bij de kinderkookshop vonden we deze circustrein van het merk Meri Meri. Tijdens Show Up hebben we hem in het echt gezien en hij is echt heel groot, dus je kunt er een boel traktaties in kwijt. De trein kost €22,95.
  7. Natuurlijk ontwierp ik voor studio kisa ook weer hele leuke buttons en je kon hier al eerder lezen op wat voor manieren je die allemaal kunt gebruiken.

Anne

 

 

 

 

Advertenties

One thought on “Inspiratie voor circustraktatie

  1. Pingback: Het circus verlaat de stad | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s