In een handomdraai een superfeestje

slingers

Al een paar jaar volg ik babyccino kids blog, mocht je dit blog nog niet kennen, het is absoluut de moeite waard om een keer een kijkje te nemen. Elke dinsdag maken ze een blog met tips over heel uiteenlopende onderwerpen. Een paar weken geleden gaven ze tips voor een simpel kinderfeestje. Ik vond dit zulke leuke tips dat ik ze graag hier met jullie wil delen, uiteraard met een Hiep en Hoera-draai eraan.

Waar het eigenlijk op neerkomt is dat je met minimale voorbereiding een kinderfeestje in elkaar draait. Begin je feestje met een cadeau uitpakspel. Daarna laat je de kinderen zelf de taart verzorgen. Je kunt de kinderen zelf taart laten bakken, maar je kunt natuurlijk ook prima onze cupcaketaart gebruiken.

collage

Slingers
Hiervoor heb je gekleurde stroken papier, een schaar en voldoende plakstiften nodig. Action is hiervoor weer een hele fijne winkel. Knip de stroken doormidden en plak de uiteinden aan elkaar. Steek de volgende strook door de ring en plak opnieuw de uiteinden aan elkaar. Je kunt er een wedstrijd van maken of een recordpoging langste slinger ter wereld. Wanneer de slinger klaar is mogen de kinderen hem gebruiken om de kamer te versieren.

Spelletjes
Tijd voor een paar spelletjes. Snoepmemory is natuurlijk altijd een groot succes, maar we vonden ook dit leuke lijstje met echt oud Hollandse spelletjes.
Inmiddels is de taart wel klaar dus hoog tijd om taart te gaan eten.
Wil je je feestje nog met avondeten afsluiten dan zou je onze pizzaparty nog kunnen toevoegen.

Tenslotte
Geef ieder kind een deel van de slinger en een cakeje mee naar huis dan kunnen ze thuis nog even nagenieten van dit superleuke feestje.

 

Anne

3 gedachten over “In een handomdraai een superfeestje

  1. Pingback: Een zee van bloemen | Hiep en Hoera

  2. Pingback: Alweer goud! laten we de slingers ophangen | Hiep en Hoera

  3. Pingback: Checklist voor een topfeestje! | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s