LiefsLabel: Iedereen wordt blij van slingers

Leve de Lente - LiefsLabel3Slingers, wie houdt er niet van? Ze maken van een feestje een echt feest. Ann en Bren van LiefsLabel hebben van het maken van slingers hun beroep gemaakt.

Weten jullie waar komt het idee vandaan om slingers op te hangen op (kinder)verjaardagen.

Wie er mee is begonnen of waar het vandaan komt, dat weten wij niet, maar wat een top idee van degene die het bedacht heeft. Misschien zijn het de ogen van het kind die de papa’s en mama’s doet smelten als de kamerdeur opengaat en het jarige kind de versierde kamer ziet? Misschien is het gekomen om saaie feestjes toch nog gezellig te maken? Misschien is het gekomen door creatieve uitspanningen van kinderen zelf? Wij weten alleen dat iedereen blij wordt van slingers en ballonnen, voor welke gelegenheid ook.

Hoe belangrijk is het om slingers op te hangen bij verjaardagen?
Elke dag is een feestje. Elke belangrijke gebeurtenis moet gevierd worden. Pluk de dag! Geniet van het leven! Slingers maken je huis, de locatie, het feest vaak een stuk gezelliger. Slingers en ballonnen geven je een vrolijk en blij gevoel en dat hoort bij verjaardag. Ongeacht de leeftijd van mensen iedereen wordt blij van slingers. Dus zonder slingers geen feest!

Waarom zijn jullie een webwinkel in slingers begonnen?
Omdat slingers alles net even wat gezelliger maakt. Bij Ann thuis hingen altijd al slingers, omdat elke dag een feestje is. Ann begon met het maken van slingers voor verjaardagen, nieuwe baby’s en hippe teksten voorin de huiskamer. Deze slingers werden gemaakt van kleurrijke papiertjes, touw en stoere lettertypes. ‘Onwijs gaaf hoor Ann, maar veel te veel werk!’ deelde Bren al snel mee. Onze dromen over een eigen bedrijfje hadden we al lang. Aangezien wij toch al veel uur per week bij elkaar waren kon het dagdromen beginnen… Met het idee van Ann en de grafische talent van Bren was daar ons eerste product… De leve de Lente slingers, gemaakt van vers geplukte en gefotografeerde bloemen! Nu een jaar later hebben wij tien unieke slinger ontwerpen, waarvan er één limited is en de rest na een aantal maanden om de beurt veranderd.

LiefsLabel Leve de Lente ABCIs de vormgeving van slingers door de jaren heen veranderd?
We zijn nog maar een jaar bezig, maar weten dat vernieuwing en verfrissing heel belangrijk is. Daarom blijven er in onze webshop altijd tien verschillende soorten slinger ontwerpen. Om de zoveel tijd halen we één ontwerp weg en plaatsen we een nieuw verassend ontwerp terug.

Jullie ontwerpen veel slingers met een tekst, waarom?
Het leuke aan onze shop is, dat je zelf de achtergrond- en letter kleuren kunt aanpassen. Iedereen kan zijn slinger personaliseren door zijn favoriete tekst te kiezen. En uiteraard kunnen er ook foto’s toegevoegd worden om de slinger nog persoonlijker te maken. Op de site hebben wij veel voorbeeld teksten of voorbeeld foto’s waar mensen inspiratie uit kunnen halen.

Waar moet je op letten als je de woonkamer versiert voor je kind?
Het wauw effect bij kinderen is gelukkig vaak al heel snel aanwezig. Zo zal een kind met drie ballonnen en een slinger al heel erg blij zijn, terwijl je natuurlijk ook je helemaal kunt laten gaan en alles uit de kast kunt halen. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt. Wat handig is, dat je gebruik maakt van een goed ophangsysteem. Niks is zo vervelend als het feest in volle gang is en de slingers vallen naar beneden. Je kunt natuurlijk gebruik maken van de ouderwetse spelt in het behang of de spijker in het plafond, maar je kunt ook gebruik maken van de Stixx. Dit is een uitvinding die je in verschillende kleuren kunt kijgen. Je kunt de Stixx bevestigen tussen twee muren of een muur en het plafond. Super handig!

Maakt het uit welke slingers je gebruikt?
Slingers kunnen voor frustratie en paniek zorgen. Goedkopere slingers breken of scheuren snel, waardoor het ophangen vaak minder een feestje is. Het maakt in principe niet uit welke slingers je gebruikt. Als ze kwalitatief maar bruikbaar zijn. Het leuke van 2016 is dat je tegenwoordig slingers, ballonnen, rietjes en alle andere benodigdheden allemaal kunt krijgen in de meest vrolijke kleuren en thema’s. Voor elk budget kun je er met slingers een groot feest van maken!

foto Bren & Ann + logo

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s