Stem en win een lentecadeau!

imageToen Hiep en Hoera aan Mijn Gekkegeit (webwinkel met speelgoed en hebbedingen voor gekke geitjes en hun ouders) vroeg om  leuke lentecadeautjes voor ons op een rij te zetten, kregen we meteen het aanbod om een cadeau weg te geven! Hoe leuk! Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.

Hoe werkt het? Hieronder zie je een opsomming van een aantal superleuke cadeaus die de sfeer van de lente uitademen. Maar welke vind je het leukst? Laat dat weten onder dit bericht of op onze Facebookpagina. En als je dan meteen onze Hiep en Hoerapagina liket zijn wij helemaal gelukkig. Op zondag 10 april verloten we een van de cadeaus onder de respondenten!

Daar komen ze!

Wigwamtent

image

Beleef eindeloos plezier met deze wigwamtent. De tent (geschikt vanaf drie jaar) is voorzien van een doorkruipraam en is makkelijk te monteren. Inclusief handige draagtas.
Afmeting is 100 x 135 cm en de prijs: 16,99 euro.

Tuinset

 

image

Deze zevendelige tuinset bestaat uit een bloempotje, twee schepjes, plantenspuit, bloembollenplanter, 3-tand steker en een gieter.
Lengte van het schepje is 18 cm. De set is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en kost 6,99 euro.

Stoepkrijt

image

De emmer met stoepkrijt bestaat uit 37 staven stoepkrijt in verschillende kleuren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en kost 3,99 euro.

Skippypaard

image

Klim op de rug van dit zachte en toch stevige skippypaard en trek samen de wijde wereld in! Het skippypaard heeft handige handgreepoortjes. Afmeting: 30 x 60 x 50 cm
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kost 16,99 euro.

Poppenhuis groentekas

 

image

Check deze 49-delige poppenhuiskas voor in de tuin naast jouw poppenhuis. Inclusief twee poppen en veel accessoires. Afmeting: 21 x 17 x 20 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De prijs: 39,99 euro.

Ballengooispeelset

image

Een echt leuk cadeau voor zowel binnen als buiten. Daag iemand anders uit om zoveel mogelijk punten te scoren of probeer zelf zoveel mogelijk ballen door de gaten heen te gooien. Set is inclusief 6 ballen en 3 pittenzakken.  Afmeting 62x47x77 cm
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Prijs: 19,99 euro.

Poppenhuis houten moestuin

image

Moestuintjes zijn helemaal hip. Wie is ze niet aan het sparen? Maar deze moestuin blijft eeuwig houdbaar en dus kun je er mee blijven spelen. Inclusief gieter en hark. Prijs: 16, 75 euro.

 

 

 

Advertenties

11 thoughts on “Stem en win een lentecadeau!

  1. Ik vind het ballengooispeelset ideaal: zowel voor jong als oud en daarbij niet alleen buiten, maar inderdaad ook binnen te gebruiken. Kan niet wachten tot de zon weer schijnt…

    Like

  2. Pingback: Partytime: spring is in the air! | Hiep en Hoera

  3. Pingback: Hiep en Hoera! 1oo blogs! | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s