Hiep en Hoera in de stad!

Studio Roof 1Toen we het blog Hiep en Hoera begonnen, wisten we een ding zeker: het thema In de stad moest en zou voorbij komen. Anne is in de binnenstad van Amsterdam opgegroeid (en zal uiteraard in een blog vertellen hoe haar ‘stadse’ kinderfeestjes waren) en Merike is op haar achttiende met een knapzak vanuit het platteland naar de hoofdstad vertrokken om er nooit meer weg te gaan. Nu haar zoontje in Amsterdam opgroeit zal ze feestjes in de stad gaan meemaken.

Waarom we tot nu hebben gewacht met dit thema? Nou, omdat er nog zoveel andere leuke thema’s te behandelen vielen! Maar misschien zochten we onbewust naar een goede foto om de nieuwe themareeks mee te starten. En laten we nou vorige week tegen het werk van Studio Roof zijn aangelopen. De eerlijkheid biedt te zeggen dat Anne altijd al fan was van het werk van de ontwerpstudio met hun kartonnen creaties, maar ze liep opnieuw tegen hun ontwerpen aan en werd wederom verrast.

Dit creatieve stadse beeld, genaamd Archiville (zie foto boven) met bomen op flats en een huis op een reuzenrad; we houden ervan. Studio Roof omschrijft het zelf alsvolgt: het is een kartonnen stad om te bouwen, een wereld om telkens opnieuw uit te vinden. Daar houden we van. We zullen dan ook zeker proberen een interview te scoren met de makers.

En verder gaan we er lekker op uit en laten we ons verrassen door alles wat de stad ons biedt. En denk nou niet: zulke feestjes kunnen we niet in het dorp uitvoeren: natuurlijk zorgen we ervoor dat je ook een heel leuk stads feestje op het platteland kunt uitvoeren.

Heel veel plezier en heb je tips, mail ons dan: hiepenhoera1@gmail.com

Anne en Merike

Advertenties

One thought on “Hiep en Hoera in de stad!

  1. Pingback: Hiep en Hoera op de boerderij | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s