Kunst van de stad: graffitifeestje!

Graffitifun kinderfeestje graffiti workshop

Hoe cool is een feestje waar je ongestraft met spuitbussen verf mag spuiten?
Graffitifun  organiseert kinderfeestjes waarbij je precies dat mag doen!
Omdat het ons een superstoer feest lijkt hebben we contact gezocht met Michel van graffitifun om er achter te komen wat er allemaal mogelijk is. Lees mee!

Wat maakt een graffiti feestje zo leuk?
Graffiti spuiten is natuurlijk echt iets stoers wat niet overal gedaan mag worden. Dit vinden kinderen spannend! Omdat het een uniek en stoer feestje is, valt deze zowel bij de meisjes als jongens vaak altijd in de smaak. Wij kunnen zeggen dat onze Graffitifun graffiti kinderfeestjes vaak 8 van de 10 feestjes wordt gezien als het leukste kinderpartijtje ooit. Niet alleen door de leuke workshop maar ook omdat graffiti spuiten natuurlijk voor de kids al helemaal gaaf is! Ook bieden wij vrijwel het uitgebreidste programma van heel Europa dat de feestjes erg uniek en indrukwekkend maakt.

Graffiti workshop vrijgezellenfeestje chicks
Wat gaan de kinderen precies doen?
De kinderen krijgen eerst een leuke presentatie waarin alles uitgelegd wordt. Van de geschiedenis tot aan de ontwerptechnieken en hoe wij een graffiti kunstwerk samen gaan opbouwen. Tijdens de presentatie houden we de spanningsboog hoog en kunnen de kids aan het eind vragen stellen. Na de presentatie maakt elke kind zijn eigen ontwerp op papier. Dit allemaal onder begeleiding van echte professionele graffiti artiesten. Na het ontwerp gaan wij op een eigen luxe populieren triplex paneel per kind het graffiti kunstwerk maken. Dit doen we met echte graffiti spuitenbussen met lage druk. Tijdens het graffiti spuiten begeleiden wij in stappen het paneel omdat je met graffiti in een bepaalde volgorde moet werken. Na het eerste gedeelte nemen we even ongeveer 10min. pauze om lekker rond te rennen, te spelen, te klimmen en wat te eten/drinken. Na de pauze gaan we de panelen mooi afwerken met lijnen. Dan maken we een leuke groepsfoto als aandenken!
Maar het feestje is dan nog niet klaar! Bij ons op locatie gaan we nog met alle kinderen een echte graffiti muur gratis spuiten + een rondleiding doen met meer dan 600meter aan graffiti muren. Erg indrukwekkend! Tot slot sluiten we af met leuke foto’s en vertellen wij dat je respect moet hebben voor andermans spullen net als een echte graffiti artiest.

Voor welke leeftijden is het feestje geschikt?
Het feestje is geschikt vanaf ±min 6 jaar.

Wordt alles door jullie verzorgd of moet je bijvoorbeeld zelf eten en drinken meenemen?
Alles wordt door ons verzorgd, de workshops zijn all-in!! Eten en drinken mag gewoon zelf meegenomen worden ook omdat iedereen zijn eigen smaak en voorkeur heeft.

graffiti workshop kinderfeestje
Waar worden de feestjes gehouden?
De kinderfeestjes vinden voornamelijk bij ons op locatie in Amsterdam plaats. Een unieke graffiti locatie met meer dan 600-800meter aan graffiti muren, een hele bijzondere locatie waardoor feestjes uit het hele land (zelfs uit België) naar ons toekomen. Naast Amsterdam hebben we ook nog locaties in:
-Utrecht
-Vinkeveen
-Nieuw Vennep
-Rotterdam
-Haarlem

En als je daar nu niet in de buurt woon kan het dan ook thuis?
Een graffiti feestje kan ook thuis, maar hieraan zitten grote nadelen. Je heb te maken met verfdampen, viezigheid. Je wil niet met alle kinderen in een kleine garage spuiten want dan kom je om in de verfgassen. Ook met regen onder een partytent kunnen de kids geen kant op en regent en waait alles in. Daarom raden wij iedereen altijd aan om bij ons op locatie te komen i.v.m. geen zorgen en unieke locaties + volop speelmogelijkheden!

Als het feestje thuis is waar moet je dan rekening mee houden?
Liefst een hele grote ruimte met genoeg frisse buitenlucht of een groot afdak. Met mooi weer is dit natuurlijk niet nodig en kan het gewoon lekker buiten. Afdekzeilen etc. verzorgen wij. We komen op locatie in de hele BeNeLux

Wij zijn helemaal enthousiast, jij ook? Meer informatie vind je hier.

 

Graffitifun personal artist

Advertenties

One thought on “Kunst van de stad: graffitifeestje!

  1. Pingback: We swingen de stad uit! | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s