CITYMOM tipt: kinderfeestjes van goedkoop tot (héél) duur

BEGINBEELD

Foto: tellloveandparty.com

Zoals je inmiddels doorhebt is het onderwerp van deze maand is ‘In de stad’. Laat er nou een superleuke hotspot en lifestyle website voor moeders in de stad zijn met de naam CITYMOM.nl. Wie anders dan Bettina Neseker kan ons dus tippen over de leukste kinderfeestjes in de stad? Dus we stuurden haar een mailtje met de vraag of ze wat leuke ideeën had. Binnen no time stuurde ze ons drie superleuke tips. En nog handig ook, want voor elke portemonnee zocht ze een feestje uit. Pak aan:

“Mijn dochter is 3.5 jaar dus een echte verjaardag met toeters en bellen om het maar zo te zeggen hebben we nog niet gehad. Meer gewoon taart met familie en vrienden en  cadeautjes. En dat is de eerste jaren natuurlijk ook helemaal prima. Maar het lijkt mij ook erg leuk om een echte kinderverjaardag te vieren. Dat Bobbi haar vriendjes en  vriendinnetjes uitnodigt en we leuke dingen gaan doen. Er zijn namelijk zoveel leuke manieren om een kinderfeestje in de stad te vieren! Van goedkoop tot heel duur. Voor jullie zet ik drie verschillende op een rij.”

GOEDKOOP
Een goedkope manier is natuurlijk om alles zelf te maken, ook wel DIY genaamd! Op Pinterest kan je de leukste ideeën vinden voor het zelf maken van de uitnodigingen, de versiering, de taart, de aankleding van de tafel en noem maar op. Heb je hier geen zin in dan kan je ook al je benodigdheden vinden bij de Kinderfeestwinkel in de Pijp. Tevens kun je daar verkleedkisten huren voor het feestje thuis. En om alles binnen het budget te houden gaan jullie thuis lekker taart eten, cadeautjes uitpakken en oud-Hollandse spelletjes spelen. Mocht je huis in de stad te klein zijn, dan kan je ook een ruimte huren bij een van de vele Kids Conceptstores die Amsterdam rijk is, zoals Blender of de Kleine Parade. En als het lekker weer is vier je het natuurlijk gewoon lekker in het park!

TOVERKNOL

MEDIUM
Geen zin in rommel thuis en iets meer te besteden? Ga dan naar een museum of leuke voorstelling met alle kinderen. Bijvoorbeeld naar een voorstelling van de Toverknol. Je kind mag zich met al zijn/haar vriendjes eerst verkleden, daarna natuurlijk de voorstelling bekijken! En na afloop daar taart eten, cadeaus uitpakken en lekker dansen in de disco. Je kan dit doen tijdens een reguliere voorstelling maar ook het theater speciaal afhuren. De Toverknol heeft voorstellingen in Amsterdam, Utrecht en Haarlem.

FOTO CITIMOM

DUUR
Wil je echt gek doen dan kan je het verjaardagsfeest van je kind door Kids Party Planner van A tot Z laten regelen. Dit kan thuis of op een locatie (bijvoorbeeld in een chique hotel) naar keus. Niet is voor hun te gek! Ze kunnen zelfs regelen dat je favoriete artiest komt optreden! Het feestje kan in veel verschillende thema’s zoals een Frozen of Superhelden party. Alles is mogelijk en je kan het – zoals je begrijpt – zo duur maken als je zelf wilt!

Bettina Neseker (35) is oprichtster van CITYMOM.nl, de hotspot en lifestyle website voor moeders in de stad. Dagelijks inspireert zij moeders op het gebied van kindermode, interieur, hotspots en kindvriendelijke reizen. Samen met haar vriend en hun dochter Bobbi (3.5) en zoon Fitz (3 maanden) woont zij in Amsterdam.

Meer inspiratie nodig voor kinderfeestjes in de stad? Via http://www.citymom.nl/kinderfeestjes kun je alle plekken in de stad vinden waar je een kinderfeestje kan vieren!

 

 

Advertenties

One thought on “CITYMOM tipt: kinderfeestjes van goedkoop tot (héél) duur

  1. Pingback: We swingen de stad uit! | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s