Op de boerderij!

slotcollage 1

Vandaag sluiten we het thema op de boerderij af en wat hebben we ervan genoten! Ook zo enthousiast geworden over een boerderijfeestje? Met alle tips die we de afgelopen weken hebben verzameld zet je een compleet boerderijfeestje in elkaar. We zetten alles nog even overzichtelijk voor je op een rijtje:

We begonnen natuurlijk met de uitnodiging, op internet was weer heel wat leuks te vinden. Ik maakte collages van de mooiste StudioKisa ontwerpen speciaal voor de boerderij.

Over trakteren maakten we maar liefst drie blogs:
De leuke feestvarkens van Manuela van zelftraktatiesmaken
Merike ging kijken hoe moeilijk het schattige schaapje uit haar feestjesboek was om zelf te maken.
En we maakten een blog met een hele leuke diy met papieren broodzakjes en nog meer leuke tips.

Voor als je je kinderfeestje graag thuis viert gaf Gea van Sien en co weer supertoffe knutseltips en we maakten een blog over hoe je met simpele dingen die je waarschijnlijk al in huis hebt liggen spelletjes voor je feestje kunt maken.
Ook gaf Anouk van de kinderkookshop weer heerlijke ideeën voor speciaal feesteten.
Maar een boerderijfeestje is natuurlijk helemaal af als je het echt op een boerderij viert. Zo ontdekten we dat er logeerfeestjes gehouden worden op de boerderij en ook dat heel veel kinderboerderijen toepasselijke activiteiten organiseren speciaal voor verjaardagen.

Natuurlijk mochten de cadeautips ook niet ontbreken. Merike had een interview met de illustratrice van ´We hebben er een geitje bij´ het prentenboek van 2016. Ook ging ik weer op bezoek bij Kirsten van SpeelBoek Amersfoort, zij gaf weer de allerleukste boekentips. En Marian van Mijn Gekkegeit zocht weer de mooiste themacadeautjes bij elkaar.

slotcollage 2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s