We gaan trakteren! Vandaag Hippe traktaties

eigen collage

Trakteren doen we allemaal. Of we nu jarig zijn of afscheid nemen. Graag maken we er iets bijzonders van, maar we hebben niet altijd tijd of zin of vinden onszelf niet creatief genoeg. Er zijn daarom op internet heel wat winkels die zich hebben gespecialiseerd in traktaties. Maar welke past nu het beste bij jou? In deze rubriek zoeken we het voor je uit en zetten we elke keer één van die shops in het zonnetje.

Met vandaag: Hippe traktaties.nl Deze webshop wordt gerund door Geraldien en zij was zo aardig om onze vragen te beantwoorden.

handgemaakt

Wat voor soort traktaties verkoop je?
Je vindt in mijn webshop handgemaakte traktaties en uitnodigingen. Het assortiment is door mijzelf samengesteld en zelf ontworpen. Maar ik word ook een handje geholpen door mini-klantjes die met de leukste ideetjes komen en die werk ik dan voor ze uit. Superleuk om te doen!
Ook kun je uitdeelkadootjes bij mij bestellen, en zakjes, lint, stickers, labels om zelf aan de slag te gaan.

afscheid

Welke traktaties lopen het beste?
Op dit moment zijn de afscheidstraktaties heel erg populair. In deze tijd van het jaar nemen veel peutertjes afscheid bij kinderdagverblijf en peuterspeelzaal, omdat ze na de zomervakantie naar school gaan. Favoriet zijn bijvoorbeeld de schepjes met klapperhandjes, met iets lekkers en een ballon en roltong. Ook gaan de grote klapperhandjes met bellenblaas heel hard.

Wat is je persoonlijke favoriet?
Dat vind ik lastig om te kiezen zeg! Ik vind zelf de safaridieren super leuk. Ook omdat ik ze samen met een mini-klantje van bijna 5 heb bedacht/ontworpen. Maar ook brandweerman Sam of Buurman & Buurman vind ik super leuk om te maken.

Moet ik zelf nog iets aan de traktatie doen of is hij helemaal kant en klaar om uit te delen?
Er zijn veel mogelijkheden. Je kunt alle figuurtjes los bestellen, maar ook met een prikker (kort of lang), knijper of met iets lekkers en folie en lint.
Ook staan er veel complete traktaties in de webwinkel, dat zijn zakjes met iets lekkers, een uitdeelkadootje en een bijpassend handgemaakt label (bijvoorbeeld piraat, brandweerman Sam of Kikker) Deze traktaties zijn dan helemaal kant en klaar en hoef je zelf niets meer aan te doen. Handig voor de drukke moeders 😉

ijs collage

Momenteel hebben we het thema: zomer welke traktaties uit jouw shop passen goed bij dit thema?
Erg leuk voor de zomer zijn de flamingo’s, vuurtoren en dolfijn traktaties. Maar er zijn ook zomerse uitdeelkadootjes, zoals waterspuitjes en bellenblaas in allerlei vormen (bijvoorbeeld de ijscobellenblaas).
De aardbeienzakjes zijn ook leuk om in de zomer uit te delen, iets lekkers in het zakje en dichtmaken met een leuk lintje en je hebt in een handomdraai een superleuke traktatie !!

Dus ben je op zoek naar een leuke traktatie? Bij hippe traktaties.nl hebben ze een heleboel keus.

Advertenties

One thought on “We gaan trakteren! Vandaag Hippe traktaties

  1. Pingback: De best gelezen blogs van 2 jaar Hiep en Hoera | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s