Recensie: uitdeelcadeautjes van Action

image

Foto: Hiep en Hoera

Al een paar keer liep ik er langs. Langs de doorzichtige doosjes met 24 uitdeelcadeautjes in het vak van de verjaardagsartikelen van de Action. De plastic cadeautjes, die me vooral deden denken aan vroeger, staarden me aan en riepen: koop me dan!

Vandaag ben ik gezwicht, want ik kon de vrolijke kleuren niet weerstaan. Maar goed, het gaat natuurlijk om de inhoud. Wat zit er precies in het doosje? Een tolletje (4), een plastic kikker (5), een frisbee (2) een hartje (6) en een balletje in een doolhof (2) en een omkeertol (5). Met die omkeertol had ik een beetje moeite, want ik snapte de bedoeling niet helemaal. Na een foto op Instagram (@hiepenhoera) geplaatst te hebben met de vraag: wat is dit?, kreeg ik een antwoord van De Kinderfeestwinkel in Amsterdam: ‘het is een omkeertol. Als je het goed doet, flipt ie op zijn steeltje.’ Ahhhh, oké! Dat heb ik geprobeerd, maar is nog steeds niet gelukt. Ik blijf oefenen.

Oké, doolhofje werkt, check. Springkikker springt, check, tolletje tolt, check en de frisbee vliegt ook. Check. Maar dan het hartje! Kan iemand mij vertellen waar het hartje voor dient? Het is geen armband, want daarvoor is de opening te klein.

Eindoordeel, superleuk, maar je moet wel het juiste cadeautje treffen. Tenzij je natuurlijk heel blij van een hartje wordt. Dan zijn ze allemaal even leuk.

Oja, de prijs: 2,99 euro.

Naschrift: Het zijn toch armbandjes. Ze passen toch om die kleine polsjes.

 

 

Advertenties

One thought on “Recensie: uitdeelcadeautjes van Action

  1. Pingback: De best gelezen blogs van 2 jaar Hiep en Hoera | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s