We gaan trakteren! Vandaag Partyday

algemeen_partyday_traktaties_8

Trakteren doen we allemaal. Of we nu jarig zijn of afscheid nemen. Graag maken we er iets bijzonders van, maar we hebben niet altijd tijd of zin of vinden onszelf niet creatief genoeg. Er zijn daarom op internet heel wat winkels die zich hebben gespecialiseerd in traktaties. Maar welke past nu het beste bij jou? In deze rubriek zoeken we het voor je uit en zetten we elke keer één van die shops in het zonnetje.

Met vandaag: Partyday.nl  Deze webshop wordt gerund door Annemiek en zij was zo aardig om onze vragen te beantwoorden.

Wat voor soort traktaties verkoop je?
Partyday verkoopt traktaties voor vele gelegenheden, denk hierbij aan verjaardagen, afscheid kinderdagverblijf/peuterspeelzaal, verhuizing, geboorte, huwelijk etc.
Alle traktaties zijn zelf ontworpen, je kunt ze dus nergens anders krijgen. Op de traktaties is ruimte voor een eigen tekst die er gratis opgeplaatst wordt. Zijn er speciale wensen qua thema, dan overleg ik dit samen met de klant en kijken we of we een passende traktatie kunnen maken.

traktatiezakjes

Partyday verkoopt traktaties in de vorm van doosjes, traktatiezakjes met diverse thema labels, chipswikkels en repen.
De doosjes kunnen daarbij vormen hebben van een kubus of een doosje maar ook speciale vormen zoals een taart, brandweer-, politie- en ambulanceauto, voetbalshirtje, smartphone en Nintendo DS etc.

Welke traktaties lopen het beste?
Vlak voor de vakanties zie ik altijd een grote aanvraag voor de afscheid- en verhuistraktaties, deze zijn erg favoriet. Verder lopen van de verjaardag traktaties de auto’s, smartphones en voetbalshirtjes en de diverse traktatiezakjes met label erg goed.

verhuizing-totaal

Wat is je persoonlijke favoriet?
Dat is moeilijk. Omdat ik alle traktaties zelf ontwerp zijn ze mij allemaal erg dierbaar. Als ik dan toch een favoriet moet noemen dan noem ik het verhuisdoosje. Hiermee is het allemaal begonnen, het was mijn eerste zelf ontworpen traktatie waarmee ik Partyday ben gestart. En daardoor voor mij een speciale traktatie!

Moet ik zelf nog iets aan de traktatie doen of is hij helemaal kant en klaar om uit te delen?
Beide is mogelijk: De doosjes kun je als knutselpakket of kant & klaar bestellen. Bij het knutselpakket krijg je bouwplaten die je zelf nog mag knippen, vouwen en plakken. Bij kant & klaar hoef je alleen de traktatie nog toe te voegen.
Dit laatste is bewust gedaan omdat er zoveel mogelijkheden zijn om te trakteren zodat je daar echt zelf je eigen keuze in kunt maken.
Bij de traktatiezakjes is het wel mogelijk om ze geheel kant & klaar met traktatie te krijgen, zodat je ze gelijk kunt uitdelen. Maar ook deze kun je los met label bestellen zonder traktatie. Heel makkelijk als je niet zo van de knutsel bent en wel zelf een traktatie wilt uitkiezen; het is een kwestie van zakje vullen met de traktatie, label om het zakje nieten en klaar is je traktatie.
De reepwikkels kun je met en zonder reep bestellen, evenals de chipswikkels: met of zonder chipszakje.

herfst-traktaties

Momenteel hebben we het thema: herfst welke traktaties uit jouw shop passen goed bij dit thema?
Voor de herfst heb ik een aantal herfstkubussen in het assortiment en een halloweenkubus. Daarnaast heb ik traktatiezakjes speciaal voor sint maarten (11 november): leuk om uit te delen als er kinderen langs de deur komen of om te trakteren als je rond die tijd jarig bent.

Helemaal enthousiast geworden over de leuke traktaties die Annemiek zelf ontwerpt? Je vindt ze allemaal op Partyday.nl.

Anne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s