Herfstcadeautjes!

imageMarian van Mijn Gekkegeit riep gelijk ‘wat leuk’ toen we het nieuwe thema Herfst aan haar doorgaven! En dus zocht ze de leukste cadeautjes bij een herfstig thema.

image

Houten egel Balansspel, 3,99 euro

Gooi de dobbelsteen en zie op welk kleurtje het belandt. Stapel dan volgens kleur de paddenstoelen op de egel. Bouw jij de hoogste toren? Wordt geleverd in handig meeneemzakje, zodat je ook op vakantie of uit logeren dit leuke Balansspel Hout kunt spelen! Geschikt vanaf 3 jaar.

imageVosmasker van Pluche, 4,99 euro

Dit superzachte masker in de vorm van een vos doet het goed op ieder thema- of kinderfeestje. Zet hem op een wordt een sluwe of juist een lieve vos!
Geschikt voor een leeftijd vanaf 4 jaar.

imageRed de Vos, 24,99 euro

Red de kippen uit de broek van de onhandige vos! Elke speler legt een kippenhok voor zich neer en de eerste speler rolt de dobbelsteen. Stop zoveel kippen als aangegeven in de broekzakken van de vos. Gebruik alle zakken van de vos om je kippen in te stoppen. Maar pas op: als de broek van de vos zo vol zit dat hij afzakt, ontsnappen de kippen! Alle spelers mogen nu met 1 hand één voor één de kippen vangen en in hun kippenhok stoppen. Wie het eerste zijn kippenhok vol heeft, is de winnaar! Voor 2 tot 4 spelers, spelduur ca. 15 min.

imageDe Gruffalo, 12,99 euro

Prentenboek voor peuters met een originele verhaalinhoud en leuke illustraties. Verrassende en een goede afloop, veel herhaling en kleurrijke, herkenbare tekeningen van wisselend formaat.De tekst is op rijm, waardoor het boek zeer geschikt is om voor te lezen.
Vanaf ongeveer 4 jaar.

imageLagenpuzzel paddenstoel, 10,99 euro

Wat is achter de verschillende lagen verborgen? Om dat te ontdekken moeten alle puzzeldelen stuk voor stuk eruit gehaald worden. In de paddenstoel zijn dag- en nacht tafereeltjes te zien. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

image

Punniken paddenstoel, 3,99 euro

Ben jij creatief en handig? Dan is punniken echt wat voor jou. Maak de mooiste creaties met deze punnikklos in de vorm van een paddenstoel. Gegarandeerd eindeloos veel speelplezier! Met punnikklos, pen en verschillende kleuren wol. Vanaf 5 jaar.

imageMibo Forest Friends, 9,90 euro

De leukste vrienden uit het bos.
Ken je Fru de Vos, Bibi de Das, Signore de Eekhoorn en Herra de Egel al?
Stuk voor stuk hele lieve leuke vriendjes.
Het maken is al een feestje. Waar ga jij ze neerzetten? Je hebt een schaar en een beetje lijm nodig. Je kunt de beesten in ongeveer 15 minuten maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Herfstcadeautjes!

  1. Pingback: Knutselen met appels. | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s