Griezels, monsters en andere spannende dingen

hoofdfoto

Voordat we in het nieuwe thema duiken, nog even een korte terugblik, want wat was het een hilarische maand. We maakten de herfstigste themafeestjes, maar de mussen vielen van het dak van de hitte. Het voelde allemaal heel dubbel, maar we hebben wel een mooi document met hele toffe ideeën voor een feestje met het thema herfst.

En dan nu het nieuwe thema, want we stomen lekker door. (By the way, volgende maand bestaan we 1 jaar!) Deze maand gaan we ons richten op griezels, monsters en andere spannende dingen. Anne roept al sinds het begin dat ze he-le-maal fan is van dit thema en niet kan wachten tot het zover is. Nou, daar zijn we dan!

Wat kun je verwachten? Nou, in ieder geval een feestje dat helemaal in het teken staat van Halloween. Dat is namelijk 31 oktober. Kun je lekker inspiratie op doen voor een echte Halloweenparty. We hebben natuurlijk monsterlijke cadeaus van onze gastblogger Mijn Gekkegeit en een selectie van de spannendste boeken uitgezocht door Kirsten van boekenwinkel Speelboek. Maar ook: een hilarisch blog over wel of geen cadeaulijstje versturen (daar zijn de meningen nogal over verdeeld!). Smullen dus.

Op een monsterlijk leuke maand!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s