Halloweenfeestje: Spinnen en webben

img_9812Omdat de dochter van Sylvia in het najaar jarig is, besloot ze samen met haar man Gabry om het feestje het thema Halloween te geven (dit jaar op 31 oktober). Een griezelfeestje van 15.00 uur tot 18.00 uur. Het huis werd versierd met spinnenwebben, uitgeholde pompoenen met een kaarsje erin en een skelet aan de voordeur.

Toen alle kindjes waren gearriveerd, gingen ze cupcakejes versieren met dropveters en spinnenpoten. Daarna gingen ze snoephappen en deden ze de stoelendans. De vader had voor deze gelegenheid een cd samengesteld met liedjes waar de jarige dol op is. Sylvia: “De meisjes vonden het dansen zo leuk dat ze graag wilden blijven dansen. Alleen de jongens hadden er wel genoeg van. Die gingen dus lekker buiten spelen en de meisjes dansten nog even door.”

Daarna was het tijd voor een speurtocht. “Het werd inmiddels al wat donker en daarom hadden we lichtgevende skeletten opgehangen. Die moesten ze volgen. Onderweg moesten ze vragen beantwoorden als: wat is de naam van de gymmeester? De route leidde uiteindelijk naar een speeltuin in de buurt waar ze een schatkaart kregen en een schat moesten uitgraven. Geweldig vonden ze dat! Omdat het feestje vlak voor Sint Maarten viel hadden we in de in de schatkist lampionnetjes gestopt. Voor ieder één waarmee we terug naar huis liepen.”

Thuisgekomen haalden ze frietjes. “Ik had een plastic tafelkleed gekocht waar ik de mayo en ketchup op deed. Patat erbij en eten maar. Naderhand heb ik het kleed in elkaar gerold en weggegooid. Geen afwas niks. Heerlijk en iedereen blij.”

Advertenties

One thought on “Halloweenfeestje: Spinnen en webben

  1. Pingback: Spannende feestjes | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s