Spannend kinderfeestje: Spyctive

startfoto

Bij ons thema monsters, griezels en andere spannende dingen, horen natuurlijk ook hele spannende kinderfeestje. We gingen voor jullie op onderzoek uit en kwamen zo terecht bij Spyctive een organisatie die wel hele spannende kinderfeestjes organiseert. We namen contact met ze op en Sigrid was zo aardig al onze vragen te beantwoorden

Wat houdt een spyctive feestje precies in?
Tijdens jouw feestje ga je op missie. Je helpt het Nationaal Opsporingsinstituut een misdaad op te lossen. Tijdens een buitenmissie ga je op zoek naar verborgen aanwijzingen. Tijdens een binnenmissie onderzoek je bewijsmateriaal en ga je na of de verdachten de waarheid spreken. Een geheim agent van Noi92 (Nationaal Opsporingsinstituut) belt jullie met nieuwe informatie of geeft een locatie door waar nieuw bewijsmateriaal ligt. Maar pas op, de bende is in de buurt en houdt jullie in de gaten!

Zijn er verschillende scenario’s mogelijk?
In iedere leeftijdscategorie hebben wij verschillende binnen- en buitenmissies (meer weten over de verschillende missies? Je vind ze hier).

Voor welke leeftijd is het feestje het meest geschikt?
Onze misdaadspellen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd 7 t/m 13 jaar.

bijzonderkinderfeestje_spyctive_1

Is er een minimaal aantal deelnemers?
De missie kan vanaf vijf deelnemers geboekt worden. De missie kan ook met minder deelnemers gespeeld worden, echter doen de kinderen er dan wel wat langer over.

Is het een all-inn feestje? of zijn er dingen die je zelf moet hebben.
De prijs voor de missie is inclusief alle materialen die nodig zijn voor de missie. U dient zelf een telefoon beschikbaar te stellen waarop de kinderen gebeld kunnen worden tijdens de missie.

Worden de feestjes alleen in bepaalde plaatsen georganiseerd (zo ja welke zijn dit dan) of maakt het niet uit waar ik woon?
Het kinderfeestje zal bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland en België.

Volgend jaar wordt Kian 10 ik denk dat een feestje van Spyctive wel eens een hele goede kandidaat zou kunnen zijn voor zijn kinderfeestje.

Anne

spyctive

Advertenties

One thought on “Spannend kinderfeestje: Spyctive

  1. Pingback: Spannende feestjes | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s