Confetti & Balloons: van versiering tot de tafelaankleding

wiezijnwij

Op Instagram waren ze ons direct opgevallen: de feestelijk plaatjes van Confetti & Balloons en toen we een kijkje gingen nemen op hun website wisten we het meteen, dit is een webshop die we graag op Hiep en Hoera willen laten zien, omdat hij helemaal past bij waar wij voor staan, leuke creatieve (en stiekem ook een beetje hippe) kinderfeestjes. Een interview.

Wie zijn jullie?
Hoi! Wij zijn Sabrina en Monique, ook wel Saab en Moon, 2 zussen uit Julianadorp. Getrouwd en trotse moeder van 2 zoons van 14 en 9 en een dochter van 2 (Sabrina) en een zoon van 7, een dochter van 4 en een leenzoon van bijna 14 (Monique) Wij zijn gek op Pinterest, Instagram, DIY, interieur en creatief bezig zijn. Onze ideeën delen we altijd met elkaar, omdat we over veel dingen hetzelfde denken, maar we vullen elkaar ook heel goed aan. Het is superleuk om iemand te hebben die net zo enthousiast en blij kan worden over een idee of een foto op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest.

merimeriregenboogbekersFoto: Meri Meri

Hoe zijn jullie op het idee voor Confetti & Balloons gekomen?
Wij houden beiden van het leuk aankleden van een (kinder-)feestje, niet zo maar wat neerzetten, maar met aandacht het feestje aankleden.  Dit geldt ook voor de feestdagen. Van de versiering tot aan de tafelaankleding. Bij heel veel grote ketens kun je wel van alles bij elkaar vinden aan feestartikelen en papieren tafelaankleding, maar in ons geval misten we dan net weer iets bij de 1 en werd het zo’n zoektocht om alles bij elkaar te vinden. Daarom zijn we Confetti & Balloons begonnen: met onze webwinkel willen we er naar streven om alles rondom een feestje bij ons te kunnen shoppen. Van de versiering tot tafelaankleding, en in de toekomst ook inpakken en kaartjes.
Daarnaast zijn we nu ook weer begonnen met een blog. Dit deden we al eerder met algemene DIY-ideeën, nu richten we ons vooral op feestjes uiteraard.

Welke producten zijn het meest populair?
Op dit moment kunnen we wel zeggen dat de cijferballonnen erg populair zijn. Ook zwart-wit feestartikelen doen het goed.

ananasbord.jpg

En wat zijn jullie persoonlijke favorieten?
Saab: ik vind vooral de pastelkleuren erg leuk: zoals de pastel confetti-ballonnen en de pastel high-tea-bordjes.

collage-1

Alhoewel de Rainbowbekers en eenhoornborden ook erg leuk zijn! Kan eigenlijk niet kiezen haha.
Moon: Ik ben fan van de gouden ananas bordjes, meloen servetten en fruit cocktailprikkers.

collage-2
Zwart wit vind ik ook leuk en de Hip Hip Hooray glitter slinger.

cid_part9_03050001_02010001confettiandballoons

Tja, eigenlijk kan ik dus ook niet kiezen 😉

Samen staan wij achter elk product in onze shop. Deze hebben we met veel ‘liefde’ uitgekozen.

Hebben jullie een leuke anekdote, is er bijvoorbeeld een bestelling die je bijzonder is bijgebleven?
We zijn net geopend per 1 september jl. en eigenlijk is elke bestelling op het moment voor ons bijzonder! Zo leuk dat mensen zo leuk reageren op onze producten en op Confetti & Balloons. Dat doet ons goed! Als je het hebt over een leuke anekdote, dan is het wel onze moeder, die zich regelmatig verspreekt met onze naam: Spaghetti & Balloons…

spookjesrietjes

Ons thema is deze keer monsters, griezels en andere spannende dingen, hoe zouden jullie zo’n feestje aankleden?
Een heel leuk thema! Wij doen altijd inspiratie op via Pinterest, naast de leuke producten die we verkopen voor zo’n feestje: bijvoorbeeld onze spookservetten (zo schattig) of doodskopbordjes, is het natuurlijk heel leuk om zelf creatief aan de slag te gaan. Wij vinden dat een feestje op zijn allerleukst is als je een combinatie maakt met producten uit een winkel (Confetti & Balloons ;)) en eigen DIY projecten, zoals bijvoorbeeld op jullie blog! Zo maak je een feestje heel persoonlijk.
collage-3
Voor een traktatie is het natuurlijk heel leuk om de Halloweenprikkers te gebruiken voor cakejes of een gezonde traktatie met stukjes fruit. Heel simpel, maar wel een leuk effect.
Hopelijk hebben jullie ons zo een beetje beetje leren kennen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s