StudioKisa: stoer en spannend

Misschien wisten jullie het nog niet, maar ik ben moeder van twee jongens. Vooral de jongste is dol op spannende dingen (dit thema kwam dan ook niet zomaar uit de lucht vallen ;-)). En ook de oudste heeft veel interesses die aansluiten bij ons thema, dus ik heb in de loop van de jaren al heel wat ontwerpen mogen maken die prima bij passen bij monsters, griezels en andere spannende dingen. In deze blog laat ik ze graag zien  (sommige dingen zijn ook te koop in mijn webshop, maar ik maak ook vaak dingen echt speciaal voor de jongens en dit leek me een mooie plek om ze toch met jullie te delen).

verjaardagsmuts-dinosaurusToen mijn oudste zoon Sam 8 werd maakte ik voor hem deze stoere dinomuts, inmiddels is hij bijna 15 maar dino’s blijven natuurlijk megacool. Hoewel ik hem in eerste instantie speciaal voor Sam maakte, staat hij inmiddels ook alweer een tijdje in mijn webwinkel en heb ik al heel wat kinderen blij mogen maken met deze stoere muts. Je vindt hem hier in twee varianten.

uilenmuts-samOp zijn 10de was hij helemaal weg van uilen, deze muts is echt alleen voor Sam en was zoveel werk om te maken dat ik er nooit een versie voor de webshop van heb gemaakt.

kian-4-collageToen Kian 3 werd maakte ik een hele mooie muts voor hem met een olifant in een rode sportauto, ik had er veel werk ingestopt en baalde dan ook best wel toen de muts kwijtraakte op de crèche. Vanaf zijn 4de kreeg hij daarom twee mutsen eentje helemaal speciaal voor hem en een eenvoudigere die hij mee mocht nemen en die ik ook meteen uitwerkte voor mijn webwinkel. Op zijn 4de werd dat een dino, met leuke traktaties uiteraard.

kian-6-collageDe liefde voor dino’s bleef dus op zijn 6de verjaardag kreeg Kian weer een dinomuts en omdat ik nooit hetzelfde voor de twee heren maak, moest ik iets nieuws verzinnen. Dit was zijn meeneem muts dus deze vind je ook hier.

kian-8-collageVorig jaar werd Kian 8 en had een enorme fascinatie voor vleermuizen, hij hielp zelf mee met het ontwerp van deze muts en ik heb hem moeten beloven dat niemand anders hem krijgt. De traktatieprikkers staan overigens wel in mijn webshop.

Anne

Advertentie

Een gedachte over “StudioKisa: stoer en spannend

  1. Pingback: Spannende feestjes | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s