De cijfer- en letterballonnenrage

img_2308Zo grappig hoe dat gaat. Je ziet er af en toe eentje op Instagram, dan zie je ze ook in de winkel liggen en dan ineens: BAM, liggen ze overal en vindt ie-de-reen ze cool en zijn ze dus hip, of in, zoals je wilt. In de zomer waren het de ijsjesslingers, flamingo’s en ananassen en nu zijn het de cijfer- en letterballonnen van folie.

Mocht de rage je ontgaan zijn: je vindt de cijferballonen bijvoorbeeld terug op een taart (met de leeftijd van de jarige, duh 🙂 of de naam van de jarige aan de muur in de vorm van de letterballonen. Of ‘gewoon’ een ‘happy birthday’.

De reden waarom de cijfer- en letterballonnen zo populair zijn ligt volgens de dames van Confetti & Balloons (wie kan je hier anders ook naar vragen:)) aan het feit dat het echte eyecatchers zijn voor de aankleding van je feest. “Je komt binnen en je oog valt er meteen op.”

Aanvankelijk vond je de cijfer- en letterballonnen in het goud, of zilver, maar inmiddels komen daar ook andere kleuren bij, zodat ze bij elk thema passen. Al denken de dames van Confetti & Balloons dat er één specifieke kleur, alhoewel kleur, de meest populaire wordt: “Zwart wordt heel populair.”

Misschien een heel domme vraag, maar hoe werken ze eigenlijk? Je koopt ze namelijk niet in opgeblazen toestand. “Haha,  nou sommige, de grotere, moeten opgeblazen worden met helium en de kleinere ballonnen kun je vullen met lucht en daar krijg je dan heel handig een rietje voor.”

Binnenkort bestaat Hiep en Hoera precies een jaar. We gaan maar gauw iets leuks doen met het opblaascijfer 1! Hoera!

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s