Persbericht: Kinderfeestjesblog Hiep en Hoera bestaat 1 jaar!

Hiep en Hoera is een online magazine met ins en outs over kinderfeestjes! Met feestelijke blogs over: * themafeestjes * traktaties * cadeautips * DIY’s * gastbloggers * kinderfeestjes in het buitenland * knutseltips * En omdat een feestje nooit vlekkeloos verloopt, natuurlijk ook de (smeuïge) rubriek: feestje in de soep * En nog heel veel meer

img_2308

Eigenlijk viert Hiep en Hoera het hele jaar door een feestje. Vijf keer per week publiceren we een blog over kinderfeestjes. Bijna twee keer per dag wordt er iets dat met een kinderfeestje te maken heeft op Facebook (Hiep en Hoera) geplaatst. En ook op Twitter (@Hiep_en_Hoera) en Instagram (@hiepenhoera) houden wij onze volgers op de hoogte. Maar deze week is wel een extra bijzondere week: Hiep en Hoera bestaat 1 jaar!

Vriendinnen Anne Berns en Merike Woning begonnen een jaar geleden met het Hiep en Hoera, een online magazine met ins en outs over kinderfeestjes. Een slogan die gaandeweg het jaar werd bedacht. We kwamen er namelijk achter dat er zoveel over kinderfeestjes valt te vertellen: themafeestjes, traktaties, kinderfeestjes in het buitenland en feestjes in de soep… Maar ook gastbloggers met knutseltips, cadeautips en traktatietips sloten zich bij ons aan. Om onze lezers ook bij het blog te betrekken hebben we de rubriek ‘Wat vind jij’ geïntroduceerd. Daarin vragen we de lezers of ze bijvoorbeeld voor of tegen gezonde traktaties zijn of: moet je de uitnodiging op het schoolplein uitdelen of juist thuis langsbrengen om kinderen die niet uitgenodigd zijn niet voor het zere been te stoten. We laten daarbij ook een specialist op dit gebied aan het woord, zoals in dit laatste geval: een pedagoog.

Merike over het het afgelopen jaar: ‘Aanvankelijk dacht ik: ach, hoeveel kun je nou schrijven over kinderfeestjes, het zal wel niet zoveel tijd in beslag nemen? Maar gaandeweg het jaar, zag ik opeens overal een blog in. Je kun er de hele dag mee bezig zijn. Er valt zoveel uit te halen en zoveel te bedenken!’ Anne: ‘Het afgelopen jaar had voor mij heel veel hoogtepunten, ik heb zo ontzettend veel geleerd door te bloggen voor Hiep en Hoera. Extra leuk vond ik onze bezoekjes aan Show Up en Flavourites live en alle leuke mensen die we daar leerden kennen.’

Kortom: het gaat heel goed met Hiep en Hoera en we gaan dan ook met heel veel liefde en passie nog een jaar door! Op z’n minst.

Voor contact: Anne (06-48377528) / Merike (020-6119848) of mail: hiepenhoera1@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s