Jarig met Sinterklaas: extra aandacht van Sint en Piet!

img_3600We deden even geleden een oproep op Facebook: heb jij een Sintkindje, vertel ons dan hoe dat is! Er werd massaal gereageerd, waaronder door Andrea, moeder van Arianne die werd geboren op 5 december: Andrea vertelt.

Ik ben Andrea Rorije. Woon in Wapenveld (klein dorpje tussen Zwolle en Apeldoorn). Ons Sinterklaas kindje heet Arianne Rorije en is vandaag 14 jaar geworden.

Wij vieren op 5 december altijd alleen de verjaardag van Arianne , dus geen Sinterklaas. Iedereen heeft die dag wel even tijd om te komen en ’s avonds komt mijn kant van de familie altijd. Daar vieren wij ook Sinterklaas mee, maar altijd op een andere datum. Dit jaar vieren wij Sinterklaas 4 december, gisteren dus.

Zelf vind ze het helemaal niet vervelend dat ze op dezelfde dag als Sinterklaas jarig is.  Toen ze heel klein was, zette ik nog wel eens wat cadeautjes op zolder en die gaf ik haar dan in de zomer. Het was wel eens zoeken naar welke cadeautjes kies je.
Maar ik zei ook wel eens tegen de visite: geef maar geld dan kan ze zelf later nog wat kopen.

Haar kinderfeestje gaven we meestal later: januari of zelfs februari.  De decembermaand is al zo druk voor kinderen, maar dat vond ze ook niet erg.

Zelf genoot ze heel erg van de dag zelf, want ze kreeg op school altijd extra aandacht van Sinterklaas en Zwarte Piet. Wat we wel deden was eerder trakteren op school want dat is dan weer niet leuk op 5 december. Er is dan al zoveel snoep!

Nog zo´n leuk verhaal lezen? Noor werd geboren op Nieuwjaarstdag.

Advertenties

One thought on “Jarig met Sinterklaas: extra aandacht van Sint en Piet!

  1. Pingback: Niet ieder kind kan zeggen: Ik ben een kerstkindje | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s