Jarig? Versier je raam met een tekening!

img_3729

Ceciel van het superleuke mama en kids lifestyle blog Badschuim (alleen het logo al!) verkoopt krijtstifttekeningen voor op het raam waarvan Hiep en Hoera eentje mocht uitproberen. Ze heeft twee hele leuke verjaardagstekeningen in haar shop (binnenkort volgen er meer) en dus kozen we die van het konijn met een ballon in de lucht (de andere is die van een monster en had dus heel goed gepast in ons vorige thema Griezels, Monsters en andere spannende dingen).

Enfin. De raamtekening konijn dus. De bestelling gaat heel makkelijk. Je doet de tekening naar keuze in het winkelmandje en rekent af. Dan krijg je de tekening in je inbox en print je de tekening uit. De grote versie krijg je in vier A4-tjes. Die moet je dus even aan elkaar plakken.

 

Je hangt het geheel aan de buitenkant van je raam, met de tekening naar binnen. Dan ga je weer naar binnen en teken je de tekening over met een krijtstift (tip: doe tijdens het tekenen een oog dicht. Dat is handiger en zo krijg je lijnen die op elkaar aansluiten, omdat je door de dubbele beglazing een beetje een vertekend beeld krijgt). Dan natuurlijk de finishing touch: de letters en de leeftijd in de ballon. Het is een beetje een gepriegel om ze precies op een rijtje te krijgen, maar als het eenmaal hangt: toppie!

Het moeilijkste van het hele verhaal was eigenlijk nog het vinden van een krijtstift 😉 Ik ben het hele winkelcentrum rond geweest! Action: niet, Blokker: niet, Bart Smit: niet, Bazaar: niet. Uiteindelijk vond ik er een bij de Bruna.

img_3722

Los van de zoektocht is het supersimpel dus en het resultaat is superleuk! Een echte feestelijke verrijking van je raam.

Ook een krijtstifttekening kopen van Ceciel? Dat kun je in de  webshop krijtstifttekening doen!

 

 

Advertenties

One thought on “Jarig? Versier je raam met een tekening!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s