Feest in een doos!

img_4828Toen ik afgelopen vrijdag voor een vriendinnenuitje de trein instapte richting Antwerpen, wist ik een ding zeker: ik wilde een Vlaams knutselhuis binnenlopen om te vragen wat zij aanraden tijdens een kinderfeestje. En wat denk je? Nog geen tien minuten nadat we het station zijn uitgelopen, roept een vriendin: hé Meri, moet je hier niet naar toe? De Banier Creatief stond er op de gevel. Perfect.

Wij naar binnen en daar stond Mie Hubrechts me buitengewoon vriendelijk te woord. Ze kwam ook meteen met een superleuke tip. Namelijk: Feest in een doos.

img_4829

Wat is het precies?
Het is een complete doos voor een creatief kinderfeestje. Verpakt in een mooie herbruikbare blikken doos. De dozen verschillen van inhoud. Je hebt verschillende knutselpakketten: kleurrijke dromenvanger, beeldhouwer voor een dag (je werkt met speksteen), magische krimpsels (met krimpfolie), knuffelige spookjes (waar je een sleutelhanger, magneet of broche van maakt), fimo pennen en romantische roosjes (ook van fimo klei). Verder zit er standaard in elk pakket uitnodigingen, een vlaggenlijn, feesthoedjes, ballonnen, een handleiding en een cadeautje voor de jarige. De knutselpakketten worden jaarlijks ververst, zodat ze altijd up-to-date blijven. Het knutselpakket is voor tien personen, voor kinderen vanaf ongeveer een jaar of 6 en duurt twee tot tweeënhalf uur. De dozen kosten gemiddeld 40 euro.

Hoe is het ontstaan?
De Banier maakte altijd al creatieve boxen voor de jeugdbeweging (20 man) maar kreeg steeds meer vraag van ouders om kleinere pakketten te maken speciaal voor kinderfeestjes. En dat bleek een reuze goed idee, want de dozen gaan als warme broodjes over de toonbank.

En verder?
Als je denkt: superleuk maar hoe dan? Dan kun je zelfs een lesgeefster inhuren bij je thuis die het hele proces begeleidt. En als je geen zin hebt in rommel thuis kun je ook nog een workshopruimte huren. De Banier zorgt voor versiering, drank en een traktatie.

Wil je meer info, klik dan hier.

Merike

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s