We gaan trakteren! Vandaag: Kidsfeestje

startfoto

Trakteren doen we allemaal. Of we nu jarig zijn of afscheid nemen. Graag maken we er iets bijzonders van, maar we hebben niet altijd tijd of zin of vinden onszelf niet creatief genoeg. Er zijn daarom op internet heel wat winkels die zich hebben gespecialiseerd in traktaties. Maar welke past nu het beste bij jou? In deze rubriek zoeken we het voor je uit en zetten we elke keer één van die shops in het zonnetje.

Met vandaag: Kidsfeestje. Deze webshop wordt gerund door Suzanne, aan haar stellen we dan dus ook al onze vragen.
Wat voor soort traktaties verkoop je?
Omdat het op sommige scholen ‘not done’ is om ongezond te trakteren verkopen wij niet alleen kant- en klare traktaties maar daarnaast ook leuke kleine kids give aways.

uitdeelcadeautjes

Deze kleine kadootjes zijn natuurlijk al een feestje op zich om uit te delen! Wie vindt het nu niet leuk om een blijvend kadootje te krijgen? Bij Kidsfeestje bieden wij een groot assortiment met kleine kadootjes aan voor elk budget. Vaak worden deze kadootjes gecombineerd met iets lekkers en wordt dit daarna verpakt in bijv. een vrolijke kids box of traktatiezakje. Sommige ouders voegen hier zelf een gezonde snack aan toe bijv. een doosje krentjes, maar er wordt ook voor gekozen om er een klein snoepje aan toe te voegen. In de praktijk zien wij vaak dat veel ouders hun kind wél een snoeptraktatie mee willen geven, ‘omdat ze tenslotte maar één keer per jaar jarig zijn’. Daarom bieden wij op onze website ook complete snoep uitdeeltaarten aan. Deze kant- en klare kleurrijke taarten zijn fraai verpakt in afgesloten folie en zijn versierd met diverse kleuren krullint. Een echte binnenkomer voor de jarige job! De taarten zijn er in verschillende thema’s en dus is er voor elk wat wils.

apentaart_verpakt_webn

Welke traktaties lopen het beste?
Eigenlijk worden alle kids give aways goed verkocht. Er is soms geen pijl op te trekken wat nu beter loopt. Wél zien wij dat onze sleutelhangers bijv. de funky disco sleutelhanger ( 5078) het altijd erg goed doen. Dit is een sleutelhanger die leuk is voor jongens én meisjes. Maak hier wat dropsleutels aan vast met een dropveter en je hebt een originele sleutelhanger traktatie.  Onze snoeptaarten doen het ook vaak goed. Ze zien er in werkelijkheid nóg mooier uit dan op de foto.

snoeptaarten

Wat is je persoonlijke favoriet?
Ik vind zelf de snoep uitdeeltaarten een echte ‘eyecather’, maar ook de traktatiedoosjes in diverse stijlen vind ik erg leuk én gemakkelijk te maken! Het leuke van een traktatiebox is dat dit er meteen leuk en verrassend uitziet en je het zelf kunt vullen naar eigen keuze. Ik heb zelf deze boxen ook eens gebruikt als traktatie voor een van onze kinderen. Ik koos voor de traktatiebox dieren en vulde de box met een frietbakje (gehaald bij de plaatselijke frietzaak) daarin deed ik chipsfrietjes, een mini snoephamburger, een marshmallow (als toef mayo) in en daar prikte ik een frietvorkje in. Daarnaast deed ik er natuurlijk een leuk kids speeltje in. De kinderen vonden het een superleuke traktatie en waren blij verrast! Jarige job blij, kinderen blij en papa en mama dus blij!

uitdeelboxen

Moet ik zelf nog iets aan de traktatie doen of is hij helemaal kant en klaar om uit te delen?
Kidsfeestje heeft een zodanig groot assortiment dat je zelf kunt kiezen wat je wilt; gemak of er iets meer tijd aan besteden. Die keuze maak je dus zelf.

Momenteel hebben we het thema: wetenschap & techniek. Welke traktaties uit jouw shop passen goed bij dit thema?
Oef, dat is een gericht thema waar ik niet zo snel antwoord op weet te geven. Ik zou zeggen, snuffel eens rond op de site en wellicht zien jullie iets dat hier goed bij past?

Dat hebben we natuurlijk meteen even gedaan en wij tippen deze pareltjes als leuke techniektraktatie:

techniek-traktatie-collage

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s