Experimentele cadeaus van Mijn Gekkegeit

Bij een feestje in het thema wetenschap en techniek horen natuurlijk aanverwante cadeaus. Onze gastblogger Marian van Mijn Gekkegeit dook in haar winkel en vond het volgende:

techniek-5Boeiende Expermenten

Houd jij ook van wetenschap? Wil je graag zelf ontdekken hoe dingen werken? Dan is dit boek echt iets voor jou! Met meer dan 50 proefjes leer je de wereld om je heen te begrijpen: je zintuigen, water, licht en kleuren, het leven op aarde… Ga aan de slag en ontdek!

Ontdek in dit boek:
– Hoe we verschillende smaken waarnemen.
– Hoe je je eigen regenmeter maakt.
– Waarom de regenboog kleuren heeft.
– Hoe een kraan werkt.
– En nog veel meer!

De informatieve experimenten in dit boek werden speciaal bedacht voor kinderen. Door het uitvoeren van de meer dan 50 verschillende proefjes in dit boek leren kinderen beter begrijpen wat er zich allemaal om hen heen afspeelt. De proefjes zijn ingedeeld in verschillende categorieën, waaronder ‘De vijf zintuigen’, ‘Water’, ‘Licht en kleuren’ en ‘Hoe werkt het?’. Op de achterkant van elke bladzijde staat een verklaring van elk experiment. Door de eenvoudige uitleg en de ‘Leuk om te weten’-kadertjes leren kinderen spelenderwijs heel veel bij. Er zijn geen ingewikkelde apparaten nodig om de proefjes uit te voeren en een symbool geeft aan als het nodig is om hulp van een volwassene te vragen. Ook neer te zetten op tafel.

Leeftijd: Geschikt vanaf 6 jaar
Prijs: 15,95 euro

techniek-2LEGO Technic Ultralight Helikopter

Vanuit de open cockpit bedien je deze hightech Ultralight helikopter met prachtig wit-rood-zwart kleurenschema en coole stickers. Beweeg de joystick om het staartroer te sturen en draai aan het tandwiel om de hoofdrotor, de staartrotor en de gedetailleerde motor in beweging te zetten. Dit 2-in1 LEG  Technic model kan worden omgebouwd tot een experimenteel vliegtuig! Voor beide modellen is online de interactieve LEGO app met digitale 3D-bouwinstructies beschikbaar!

Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Prijs: 16,99 euro

techniek-1ScienceX Elektrotechniek

Je wilt je lievelingsmuziek horen, maar je hebt geen luidspreker? Dan bouw je er toch zelf eentje! Breng licht in de duisternis met je zelfgebouwde zaklamp en beveilig je waardevolle spullen met je zelfgebouwde alarminstallatie. Stap in de wereld van de elektrotechniek, na acht fascinerende proeven ben je een ware expert. Aan de slag en ontdek met experimenten de wereld!

Leeftijd: Geschikt vanaf 10 jaar.
Prijs: 34,99 euro

techniek 3.jpgLEGO Technic Racekart

Scheur over het circuit met deze supercoole 2-in-1 replica van een echte racekart, inclusief gedetailleerde motor met bewegende zuigers, brandstoftank en grote uitlaten. Kantel de oranje kuipstoel om de echt werkende transmissie te tonen. Bekijk de bestuurdersplaats met echt werkend stuurmechanisme, versnellingsbak en coole pedalen! Deze supersnelle machine heeft een prachtig paars-oranje kleurenschema, profielloze, gladde racebanden en coole racestickers! Bouw de kart om tot een sterke baanracer. De interactieve, digitale 3D LEGO Building Instructions app is online verkrijgbaar, met bouwinstructies voor beide modellen!

Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar
Prijs: 28,99 euro

One thought on “Experimentele cadeaus van Mijn Gekkegeit

  1. Pingback: Techniekfeestjes | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s