Madscience: een professor bij je thuis

meisje-en-goodybag

Zelf een wetenschappelijk kinderfeestje met heel veel proefjes organiseren is natuurlijk hartstikke leuk, maar best ingewikkeld en kost ook aardig wat tijd. Gelukkig is er dan Madscience. Een organisatie gespecialiseerd in proefjes doen met kinderen en ze geven ook nog eens hele leuke kinderfeestjes. Wij spraken met  Meanne Boere van de regio Utrecht (madscience zit door heel Nederland).

Wat houdt een kinderfeestje van Madscience precies in?
Een Mad Science Professor geeft een interactieve voorstelling aan de jarige en zijn of haar gasten! In een hoog tempo voeren we verschillende leuke en uitdagende experimenten uit met de kinderen, vervolgens maken de kinderen allemaal hun eigen project dat ze mee naar huis mogen nemen. Daarnaast heb je nog de keuze uit één of meerdere aanvullingen! Zo kun je er bijvoorbeeld ook nog voor kiezen om met droogijs te werken of suikerspinnen maken. De Mad Sciencefeestjes zijn…supergaaf én leerzaam.

Hoe lang duurt een feestje?
Je kunt kiezen uit verschillende lengtes. Er zijn feestjes van een uur, maar anderhalf of twee uur is ook mogelijk. Op onze website kun je precies wat elk feestje precies inhoudt.

Voor welke leeftijden is het feestje geschikt?
De feestjes van Madscience zijn het meest geschikt voor kinderen uit groep 3 t/m 7. Dus voor kinderen vanaf 6 jaar tot 11 jaar.

Is er een minimum/ maximum aantal deelnemers?
Er is geen minimum, het feestje heeft een vaste prijs en een maximum van 15 deelnemers. Wil je nog meer kinderen uitnodigen dan kan dit uiteraard wel maar komen er extra kosten bij.

Waar vinden de feestjes plaats?
Dat kan op verschillende locaties zijn. Bijvoorbeeld bij ons in het lab in Nieuwegein of in het pannenkoekrestaurant in Hoeve Landzicht. Een locatie naar eigen keuze is ook heel goed mogelijk. Maar gewoon bij je thuis is ook geen probleem.

Het kan dus ook gewoon thuis, moet ik dan nog speciale dingen in huis halen of wordt alles door jullie geregeld?
Nee wij regelen alles, wij hebben alleen een grote tafel nodig waar alle kinderen om heen kunnen zitten en de professor zijn spullen op kan zetten.

Nieuwsgierig geworden check dan de website van Madscience.

mad_science_logo_3d

Anne

Advertenties

One thought on “Madscience: een professor bij je thuis

  1. Pingback: Techniekfeestjes | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s