Een groot slaapfestijn

img_6043Slaapfeestjes horen natuurlijk bij uitstek bij het thema Droomland. Dat slaapfeestjes niet alleen tijdens een kinderfeestje gegeven hoeven te worden laat Petra Elsinga zien. Haar dochter vond de verhuizing naar een grote kamer ook al een heel goede aanleiding om dat met een groep vriendinnen te vieren die uiteraard allemaal mochten blijven slapen.

Petra is moeder van drie kinderen van 9, 7 en 2 jaar. Samen met man en kids woont ze in een Arnhemse nieuwbouwwijk. Ze werkt drie dagen per week voor een drukkerij waar verenigingsbladen worden gemaakt. Daarnaast is Petra sinds 2 jaar samen met vriendin Patrice eigenaar van online lifestylewinkel voor kids Zizi & Mala. Een druk bestaan dus, maar ontzettend leuk, zoals ze zelf zegt!

Petra: Het idee voor een slaapfeestje kwam van mijn dochter zelf, omdat ze zo graag een nachtje al haar vriendinnen wilde laten logeren. In de kerstvakantie is ze ‘verhuisd’ naar haar nieuwe grote meidenkamer, met uitschuifbed. Daar passen natuurlijk heel veel logeetjes in 🙂

Sinds Anniek naar school gaat hebben ze een hecht vriendinnengroepje, en uiteraard mochten alle dametjes een nachtje komen slapen. In totaal waren ze met zeven meiden, en ook kleine zus Lauren was van de partij. Een dolle boel dus!

We hebben vooraf iedereen een uitnodiging gestuurd met daarop een begin- en eindtijd en ook aangegeven wat er meegebracht moest worden.

In de middag heeft Anniek samen met oma een heerlijke taart gebakken en vanaf 18.45 uur kwamen alle logeetjes aan, compleet met dekbed, kussen en een hele stapel knuffels. In de kamer van Anniek hadden we haar bed ‘uitgerold’ en een paar matrassen neergelegd. De dames konden zo gezellig allemaal bij elkaar liggen.

Samen met Anniek heb ik gekeken naar een mogelijk knutselwerkje en hiervoor hebben we alle inkopen gedaan. Toen iedereen kwam was de tafel mooi gedekt en zo konden ze direct aan de slag.

Uiteraard werden eerst de pyjama’s aangetrokken, waarna we armbandjes hebben geknutseld. Toen iedereen voorzien was van voldoende blingbling werd de taart aangesneden en versierd. Slagroom, glitters, hartjes en parels, het kon niet gek genoeg!

img_6044Daarna hebben ze samen nog even gedanst op muziek van groot idool Justin Bieber, waarna ze op de bank een film hebben gekeken. Rond half 10 vertrok iedereen naar boven. Niets is leuker dan je tanden poetsen en tegelijk liedjes zingen, dus al gauw was het een grote bende van water en tandpasta.

Eenmaal in bed werd er nog volop gezongen, gelachen en gekletst, en pas tegen 23.30 uur werd het stil boven. Uit voorzorg was grote broer Mads al naar opa en oma ‘gevlucht’ voor zijn eigen logeerpartij, want zoveel meiden in huis is natuurlijk niks!

’s Morgens om half 7 😳 was iedereen weer wakker en rond half 8 hebben de meiden gezellig samen ontbeten met verse croissants en hele bergen hagelslag. Daarna hebben we samen alle spullen ingepakt en om 9 uur werd iedereen opgehaald. De rest van het weekend waren ze allemaal doodop maar het was wel echt een superfeest!

img_6042Wat erg leuk was om te zien, is dat alle meiden hun lievelingsdekbed bij zich hadden, en laat die nou toevallig uit onze eigen webshop komen! Alle Snurk-prints lagen op een rij, heel grappig!

Heb je al een kijkje genomen op de website van Zizi & Mala? Houd volgende week onze Facebookpagina en dit blog goed in de gaten want Petra en Patrice geven iets heel leuks weg uit de shop!

Advertenties

3 thoughts on “Een groot slaapfestijn

  1. Pingback: We geven weg! Traktatieklets (liefst twee maal) | Hiep en Hoera

  2. Pingback: Tijd om op te staan! | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s