We geven weg! Traktatieklets (liefst twee maal)

ziziWe kondigden het vorige week al aan in het blog over een slaapfeestje van de dochter van Petra Elsinga: een leuke winactie in samenwerking met Zizi & Mala. Petra runt deze webwinkel samen met Patrice en ze hadden zin om de lezers van Hiep en Hoera te verrassen met een winactie! En daarom geven ze Traktatieklets weg! Liefst twee setjes! Eentje voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar en een setje voor voor 6 t/m 12-jarigen. Hoe leuk!gezinnig-traktatieklets-feest-6-12-jaar-vragenKleine uitleg, wat is Traktatieklets precies? Niets is leuker dan van trakteren een beleving te maken. Daarom heeft Gezinnig Traktatieklets bedacht. Het zijn kaartjes die je aan een traktatie vastmaakt. Het maakt niet uit wat voor traktatie het is mag snoep, maar kan ook een appel zijn. Op de kaartjes staat of een vraag of plaatjes van halve dieren. De dierenplaatjes zijn voor de allerkleinsten en de vragen voor de grotere kinderen. De kleinsten moeten de andere helft van het dier dat op hun labeltje staat vinden. Voor de groten geldt: beantwoord de vraag op jouw label (bijvoorbeeld: zou je voor 1000 euro je verjaardag overslaan? Daar komen natuurlijk de meest verrassende antwoorden uit en wordt het trakteren veel meer dan alleen maar uitdelen!

gezinnig-traktatieklets-halve-dieren-3-6-jaar

Wat moet je doen om in het bezit te komen van een setje?

  1. Vertel ons waarom jij een setje wilt winnen? (En zet daar ook bij voor welke leeftijd het is.) Je kunt het antwoord hieronder in de comments zetten of op onze Facebookpagina (Hiep en Hoera)
  2. Je kunt meedoen vanaf vandaag, tot volgende week woensdag. Donderdag 2 maart bepalen wij samen met Petra en Patrice (Facebook Zizi & Mala) wie het leukste antwoord heeft gegeven.

Veel plezier! We zijn heel erg benieuwd naar jullie antwoorden!

 

Advertenties

One thought on “We geven weg! Traktatieklets (liefst twee maal)

  1. Ik wil dit graag winnen voor de 4e verjaardag van onze tweeling Lucas & Eva. Iedereen moet al om onze twee lolbroeken lachen en zij hebben af en toe al van die gesprekken samen waar je het echt van in je broek doet. En ik weet eigenlijk zeker dat als we deze leuke tip delen met vrienden (en met de volgers van ons blog) dat steeds meer mensen er achter komen hoe leuk deze kaartjes zijn 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s