Confetti en Tafelziel gaan altijd goed samen!

tafelziel-deel-3Misschien kun je je het nog herinneren. Een poos geleden hadden we een interview met Floor Heslenfeld van Tafelziel. De reacties waren destijds zo enthousiast dat we besloten ditmaal (voornamelijk) te interviewen over de decoraties. En die zijn leuk! Oja, Tafelziel kun je ook heel leuk inzetten bij het uitpakken van de cadeautjes. Zoals Floor zegt: ‘Hilariteit verzekerd!’

 Nog even voor degenen die het vorige blog niet hebben gelezen: wat is Tafelziel precies?
Tafelziel is een dik (2mm), soepel en transparant materiaal dat precies op de maat van je tafelblad gesneden wordt. Het hangt niet over en blijft door het gewicht, goed op z’n plek liggen. Je tafel blijft in het zicht, is beschermd tegen dagelijks gebruik (met kinderen) en is makkelijk schoon te houden.
En het is meer!
Tafelziel is een venster op je leven waar je eindeloos mee kunt variëren.
In veel huishoudens vormt de eettafel het hart van het huis. Foto’s, tekeningen, briefjes en andere personalia, die vaak op de koelkast verzameld worden, kunnen op de tafel, onder het Tafelziel, tentoongesteld worden al dan niet aangevuld met de kant en klare decoraties die wij verkopen in de webshop. Goed in het zicht voor je gezin en je bezoek.

tafelziel-deel-5Is het concept nog steeds hetzelfde, of zijn er in het afgelopen jaar aanpassingen gedaan?
Het basisconcept van Tafelziel is nog steeds hetzelfde, maar we hebben zeker niet stilgezeten! Zo is onze collectie decoraties sterk uitgebreid met o.a. confetti in allerlei vormen en kleurcombinaties. Je kunt nu het hele jaar door je tafel aankleden in diverse thema’s en steeds in een andere stijl. En we blijven doorgaan met ontwikkelen! Zo komt er binnenkort weer een aantal nieuwe decoraties aan.

Het is de bedoeling om onder het zeil versieringen te leggen. Krijg je veel creatieve uitspattingen van gebruikers toegemaild en zo ja, wat zijn de origineelste? Of welke is je het meest bijgebleven?
Als je het leuk vindt dan kan je de tafel inderdaad versieren. Wij krijgen heel veel foto’s gemaild van ´gezielde´ tafels van onze klanten. Echt zo leuk om te zien wat er allemaal verzonnen wordt! Eentje die wij fantastisch vonden was de autoweg van zwart knutselkarton die onder het Tafelziel geschoven was. Een heel parcours op de eettafel waar de kindjes met hun speelgoedautootjes overheen konden racen.

Jullie bieden zelf ook decoraties aan in de webshop. Hoe bedenk je die?
We hebben altijd ideeën genoeg! Thema’s waar we bijvoorbeeld nog geen decoraties voor hebben maar ook nieuwe trends waar we wat mee willen doen. En we luisteren natuurlijk goed naar onze klanten. Zo is de collectie confetti’s ontstaan na een beurs waarvoor we een tafel hadden opgesierd met gekleurde confetti. Zelf gestanst, een heidens karwei! Meerdere klanten wilden dit zo graag bij ons kopen dat we het zijn gaan ontwerpen en hebben laten produceren.

tafelziel-deel-4Werk je ze zelf ook uit?
Alle decoraties in de webshop zijn ons eigen ontwerp.

Welke zijn populair?
Het verschilt natuurlijk per seizoen welke decoraties populair zijn. Eigenlijk doen ze het allemaal wel goed. De Kerstboom met kerst en de fotolijstjes na de zomervakantie. We zien wel dat de confetti het hele jaar door goed verkocht worden, dit zal mede zijn doordat ze goed geprijsd zijn.

En welke vind je zelf heel leuk?
Eigenlijk moet ik hier natuurlijk zeggen dat ik alle decoraties even leuk vind 🙂 Dat is ook echt zo maar de verjaardagstaart is toch wel mijn lieveling. Dit was de eerste decoratie die we ontworpen en ontwikkeld hebben. Heel spannend toen! De start van een succesvolle lijn decoraties kan ik wel zeggen.

Ons thema is momenteel droomland, heb je misschien nog leuke decoratie ideeën?
Unicorns & regenbogen! Wellicht afgezaagd maar mijn dochters kunnen er geen genoeg van krijgen! Op Pinterest vind je heel veel leuke voorbeelden die je kan namaken. Je vindt daar ook een heleboel leuke ‘free printables’. Wel uitkijken dat deze niet gaan afgeven op het Tafelziel!

En is er nog iets in het bijzonder dat het heel goed doet tijdens een kinderfeestje?
Maak je eigen spel voor het onderdeel ‘cadeautjes uitpakken’. In plaats van de kinderen hun cadeautje te laten verstoppen, die de jarige dan vervolgens moet zoeken, kan je een soort ganzenbord maken met daarop alle namen van de kindjes. De jarige moet dan met een dobbelsteen gooien en steeds zoveel stapjes zetten. De naam van het kindje waarop de jarige uitkomt mag dan zijn of haar kadootje geven. Extra leuk is om er wat opdrachten tussen te doen, zoals met z’n allen een liedje zingen, een dansje doen of iets anders geks. Voor het maken van het spel kan je bijvoorbeeld ronde, gekleurde vouwblaadjes gebruiken en daarop de namen en opdrachten schrijven of tekenen en vervolgens onder het Tafelziel schuiven. Als pion kan van alles gebruikt worden (denk aan een lievelingsknuffel of Playmobil poppetje o.i.d.). Tip: haal de naam van het kindje dat zijn/haar cadeautje gegeven heeft onder het Tafelziel vandaan anders gaat het spel wel heeeeel lang duren. Hilariteit verzekerd!

Het vorige interview met Floor lees je hier.

tafelziel-deel-2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s