Een stoelkroon voor de jarige

sttoelkroon 2Een stoel versieren voor de jarige job kan een hele klus zijn. Slingers eromheen hangen (die vervolgens weer naar beneden zakken) of een ballon eraan hangen die zonder helium ook een beetje treurig aan de stoelpoot hangt. Hoe handig zou het zijn als je een kroon zou kunnen schuiven over de rugleuning van de stoel? Heel handig! En het kan ook nog: Marga van Made by Gibbie maakt dergelijke stoelkronen. We namen contact met haar op.

Marga is op het idee van een stoelkroon gekomen, doordat er op school niet meer werd gewerkt met een echte verjaardagsstoel. “De jarige mocht wel op de stoel van de juf, maar een echt feestje vond ik het niet. Ik dacht: met een kleine aanpassing zou dat toch feestelijker moeten kunnen?”

De stoelkronen zijn gemaakt van stevige canvas katoen met een verstevigende wattine vulling zodat de kroon mooi rechtop blijft staan. De letters zijn van katoen en de versiering van vilt. Marga: “Op dit moment maak ik een jongens of een meisjes variant voor een verjaardag.”

Maar als je ideeën hebt over hoe de kroon eruit moet komen te zien, kan dat natuurlijk. “Je kunt bepaalde kleuren en of vormen van versiering indienen. In plaats van Hoera kan er natuurlijk ook de naam van je kindje op gemaakt worden. Ook is de maat op aanvraag aan te geven, zodat hij zeker goed op je stoel van thuis/school/vereniging past.”

Stoelkroon 3

Marga staat verstelt van de reacties op de kronen. “Die zijn geweldig. Onze basisschool is er heel blij mee. Het begon met 1 kleuterklas en inmiddels zijn bijna alle klassen voorzien. Ze worden zelfs bij andere gelegenheden gebruikt als iets te vieren is. Doordat ze makkelijk op te bergen zijn en weinig plaats innemen pak je ze er makkelijk bij tijdens een verjaardag waardoor je meteen een feestelijk tintje krijgt. De kindjes reageren meteen als de juf hem vergeet.”

De stoelkroon kost € 15,00 inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. De kronen van Marga zijn te zien op haar Facebookpagina: Made by Gibbie

Advertenties

One thought on “Een stoelkroon voor de jarige

  1. Pingback: Traktatietip: view-master eend met een verborgen functie | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s