Een prinsesje voor StudioKisa

Verjaardagmuts prinses origineel

Voordat StudioKisa bestond had ik een webwinkel gespecialiseerd in verjaardagsmutsen, heel toepasselijk heette die winkel verjaardagsmuts.nl En natuurlijk had ik een prinsessenmuts in mijn assortiment. Nu vond ik dat ontwerp best leuk alleen was het het toch niet helemaal, dus toen ik door mijn voorraad heen was (geheimpje ik maak mijn mutsen altijd in series van een stuk of 6) besloot ik geen nieuwe voorraad te maken.

Op een gegeven moment kreeg ik van een klant de opdracht voor een prinsessenmuts een mooie aanleiding dus om iets nieuws te bedenken. De jarige job was groot fan van prinses Lillifee en dat gebruikte ik dan ook als uitgangspunt voor een nieuw ontwerp.

Prins en prinses collage.jpg

Alleen leek het door mij gemaakte prinsesje voor mijn gevoel teveel op prinses Lillifee en was ze dus niet geschikt voor mijn webwinkel omdat ik nooit gebruik maak van ontwerpen van anderen.

Een jaar later mocht ik voor hetzelfde prinsesje opnieuw een verjaardagsmuts ontwerpen en omdat ze inmiddels een jaartje ouder was vond ik dat het prinsesje ook wel een jaartje ouder mocht worden. Deze keer moest er trouwens ook een paard bij op de muts.

Verjaardagsmuts paard en prinses.jpg

Deze keer was ik wel blij met mijn prinses dus maakte ik een hele stapel. Alleen de combinatie met het paard vond ik zelf niet zo fantastisch. En zo kwam het dat ik al heel lang een stapel prinsesjes had liggen die geen muts hadden. En hoe langer iets blijft liggen hoe moeilijker het is om er nog een leuk ontwerp mee te verzinnen.

StudioKisa prinsesjes.jpg

Ik greep het thema sprookjes dan ook met twee handen aan om nu eindelijk mijn prinsessenmuts eens af te maken. Gelukkig waren jullie zo aardig om me op Facebook een eind op weg te helpen. Ook zocht ik alle foto’s en losse onderdelen die ik in de loop van de tijd had verzameld bij elkaar en kwam de inspiratie alsnog.

En het mooiste is ik heb nu zelfs twee ontwerpen om toe te voegen aan mij assortiment: Een superroze variant met hartjes en glitters en een iets rustigere met een droompaleis.

verjaardagskroon prinses studiokisa

Anne

 

Advertenties

One thought on “Een prinsesje voor StudioKisa

  1. Pingback: En ze leefden nog lang en gelukkig… | Hiep en Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s