Feestje in de soep: de hond die alles verpestte

IMG_9799André was een jaar of acht en mocht een feestje geven voor al zijn vriendjes. Hij wist al weken wat hij zou gaan doen op zijn verjaardag: een speurtocht! Op de bewuste dag werd de groep in tweeën gedeeld en ging André met zijn groepje voorop. De tweede groep moest tien minuten later vertrekken zodat hij rustig de speurroute uit kon zetten en een plekje kon vinden om zich samen met de andere leden van zijn groep te verstoppen.

Zo gezegd zo gedaan. Maar toen André een half uur op zijn verstopplek zat, vond hij het toch wel heel lang duren voordat de andere kinderen hen gevonden hadden. Het duurde maar en het duurde maar. En alles wat er kwam: geen groep met vriendjes die hem zocht.

“Na drie kwartier wachten, zijn we maar naar huis gegaan”, vertelt hij. En wat bleek: die andere groep was de hond zoeken! “Brenno onze chow chow was echt een superleuk beest, maar hij ontsnapte telkens uit de achtertuin. En dat had ie ook gedaan net toen wij onze speurtocht aan het uitzetten waren. Mijn moeder wilde dat de andere kinderen de hond gingen zoeken en zo gebeurde het dat ik maar zat te wachten. En het stomme is: toen de hond eenmaal gevonden was, was de tijd om en moesten de kinderen naar huis. Echt, het hele feestje was in de soep gevallen.”

Heb jij ook een feestje meegemaakt dat anders verliep dan gedacht, mail ons dan: hiepenhoera1@gmail.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s