We gaan trakteren! Vandaag: hoera ik ben jarig

jumbo-puntzak-600x600

Trakteren doen we allemaal. Of we nu jarig zijn of afscheid nemen. Graag maken we er iets bijzonders van, maar we hebben niet altijd tijd of zin of vinden onszelf niet creatief genoeg. Er zijn daarom op internet heel wat winkels die zich hebben gespecialiseerd in traktaties. Maar welke past nu het beste bij jou? In deze rubriek zoeken we het voor je uit en zetten we elke keer één van die shops in het zonnetje.

Met vandaag: hoera ik ben jarig. Deze webshop wordt gerund door Desiree, zij was zo aardig om al onze vragen te beantwoorden.

Wat voor soort traktaties verkoop je?

Ik verkoop kant en klare traktaties, waarbij ik altijd probeer een zoete en een minder zoete versie aan te bieden. Alle traktaties worden aangeboden met wat lekkers en een leuk kadootje, die je uit kunt zoeken uit de kadolijst.
Het valt niet onder 1 soort samen te brengen daar de traktaties nogal gevarieerd zijn.
Belangrijk vinden we dat de traktatie past bij de jarige.
Ook hebben we leuke traktaties voor de juffen en de meesters.
Alle traktaties zijn heel betaalbaar en sinds kort hebben we ook een budget traktatie.

traktatie-doosjes-smiley

Welke traktaties lopen het beste?

De jumbo puntzak loopt het best. Deze puntzak ziet er altijd vrolijk en feestelijk uit en is de meest kant en klare traktatie.

Wat is je persoonlijke favoriet?

Mijn persoonlijke favoriet zijn de themataarten en het leukst vind ik om een taart te maken met een eigen thema die de jarige zelf gekozen heeft, zoals laatst een minecraft taart, een micky mouse taart, een Freek Vonk taart en een Jos Verstappen taart.

Moet ik zelf nog iets aan de traktatie doen of is hij helemaal kant en klaar om uit te delen?

De jumbo puntzak, de windmolentjestaart en de themataarten zijn kant en klaar om uit te delen. Voor de naamdoosjes, monster, smiley en dierendoosjes, chips en popcorn traktatie moet je zelf voor iets zorgen om het in te doen.

elfjestaart

Ons huidige thema is droomland welke traktaties uit jouw shop passen goed bij dit thema?

De elfjestaart past zeker leuk in dit thema, maar droomland kan natuurlijk van alles zijn. Bijna elke traktatie kunnen we wel aanpassen aan een bepaald thema. Dat is ook waar we goed in zijn en wat we leuk vinden; MAATWERK.

Een jarige die vol trots en superblij met de traktatie gaat trakteren!

Desiree- hoera ik ben jarig

Plaats een reactie